Bije sie w me wątłe piersi-i przepraszam super gwiazdy obydwie-w szczególności Joje i Szaszkę-ale mi sie dostało
Bob
Bije sie w me wątłe piersi-i przepraszam super gwiazdy obydwie-w szczególności Joje i Szaszkę-ale mi sie dostało
Bob
Pól godziny próbowałem i nie przeczytałem. Mam oslepnać? Prosze o przyciemnienie czcionki :)Zamieszczone przez asiczka
To fakt.Zamieszczone przez asiczka
LOL :)Zamieszczone przez asiczka
Eeee...Zamieszczone przez asiczka
2xNIE. Nie ten termin, a w szczególności nie Jaworzec.
Bobie przeprosiny przyjmuje![]()
a bicie w piersi , tym bardziej że wątłe jest nie konieczne a nawet wysoce nie wskazane :D
Zadowole sie proponowanym przez Dertego tańcem brzucha .
Ufam jednocześnie iż nie zdezerterujesz pozbawiając nas tej niewątpliwej atrakcji ,
[quote="Piotr"
Eeee...
2xNIE. Nie ten termin, a w szczególności nie Jaworzec.[/quote]
Ja jestem 1xNIE - Jaworzec
Odnośnie terminu dla mnie nie ma znaczenia , ale przychylam sie do głosu TB .
Z pewnością termin na początku maja dla wielu osób jest bardziej realny .[/list]
Dzieki Joja-mój taniec piwnego brzucha -ale twój taniec topples
A termin w 3 dekadzie maja -dobry
Termin w trzeciej dekadzie dobry ze wzgledow ktore na kolorowo wymienila asiczka.Zamieszczone przez asiczka
Natomiast uzyskanie wolnego dla wielu potencjalnych uczestnikow nie bedzie napewno sprawa latwa. I tu zgadzam sie z T. B.
Jesli chodzi o 22 - 24 maja ja sie nie zjawie na mur :D - stad juz teraz przyjmijcie moje blogoslawienstwo o ile wlasnie ten termin przejdzie...
Z pozdrowieniem
b
Witam!
Chyba skonczy się na to że bez demokracji trzeba bedzie wyznaczyć 1 termin i miejsce.
Nie ma szans na kompromis!
Z drugiej strony może niekoniecznie KIMB musi sie odbyć w maju! Może go przenieść na wrzesień?!
Raczej nie ma.Zamieszczone przez admin
Dobry pomysł. I SB będzieZamieszczone przez admin
![]()
Pomysł beznadziejny , wrzesień owszem piękny tyle że za daleki .
Hej,
Poproszę o zestawienie propozycji terminów i miejsc i o ogłoszenie głosowania na ten temat.:D
Mnie jest wsio rawno, czy impreza odbędzie się 1 czy 22 maja, czy może nawet we wrześniu.
Jedna uwaga - jeśli wrześniowy termin nie zostanie pogodzony z terminem pewnego ważnego wrześniowego ślubu i bardzo ważnej podróży poślubnej:), to obawiam się, ze na jednej z tych imprez zabraknie grona ludzi, którego akurat nie powinno zabraknąć:) I czy chciałoby się wszystkim czekać aż tak długo? Przecież na jesieni może się odbyć zwykłe robocze spotkanie zespołu hejnałowego i cicha praca w podgrupach: -szermierzy, - offroadowcow, - talentow muzycznych, - fotografów profesjonalnych oraz - nałogowo biesolubnych biesołazów :)
Z_bieszczadziałym pozdrowieniem,
Derty
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki