Cytat Zamieszczone przez kulczyk1 Zobacz posta
Piotrze nie zrozumieliśmy się . Nie było przewodnika w sensie dosłownym był powiedzmy prowadzący z właczonymi CZ-tami w telefonie i tyle. Wszyscy tam bylismy pierwszy raz. Gdybym miał dzisiejszą wiedzę nie wchodzilibyśmy koło budy filanca tylko wzdłuż Ozierianki i potem przez jeziorko na grań - no cóż trudno. Mam jeszcze pytanie do Ciebie to jeziorko na mapach nazwane jest Oziercie a ja pamietam , że na szlakowskazie była inna nazwa . Wiesz coś w tym temacie?

.
Aaa no to faktycznie nie zrozumiałem, przepraszam :) Co do jeziora to spotkałem jeszcze nazwę Dzikie Jezioro czy jakoś tak. Byłem tam tylko raz przechodem mocno zmęczony więc nie pamiętam wskaźnika.. Tak czy siak po wyjazdach często tak mam że albo czasu na coś nie starczyło albo nie wiedziałem że coś do zobaczenia jest... Nie Ty jeden. Moim nieodżałowanym takim momentem jest... W 2012 roku szukając słupów polsko-rumuńskich przeszedłem 15m od stojącego wtedy jeszcze na swoim miejscu dużego słupa granicznego.. Przeszedłem, bo za mało znałem teren i jak szukać... Rok później jak wróciłem w miejsce to już została tylko podstawa :( :(