Cytat Zamieszczone przez Verid Zobacz posta
Klientom? Nic. Za to gospodarzom - i owszem.

Mózg i odrobina doświadczenia w moderatorce forumowej wystarczy. Dwa jednopostowce, zarejestrowane w tym samym dniu, gdzie jeden pyta a drugi natychmiast odpowiada konkretnym przybytkiem. O, słodka naiwności...

Chciałeś błysnąć to było się w brokacie wytarzać bo póki co to nawet zabawne nie jest.

Porażająca merytoryka argumentów.

Szkoda, że nie zauważasz że kierujesz swoją agresję wobec dwójki nowych uczestników forum pomimo tego, że ich wpis zamieszczony został w wątku do tego przeznaczonym.

Co więcej oskarżasz ich (je) o naganne praktyki, mając jako dowody tylko mózg i doświadczenie. Żyjemy w Europie, w sporej części której już od kilku tysięcy lat nie wystarczy mózg, doświadczenie, przeczucie, czy wiara, by kogoś oskarżać. Należy dysponować dowodami, nawet gdy są to tylko dowody poszlakowe. No chyba, że identyfikujesz się z tą częścią naszego kontynentu, na której niestety do dnia dzisiejszego nie trzeba żadnych dowodów, aby móc oskarżać każdego o wszystko.

Jakby tego było mało, radośnie oznajmiasz wszystkim wokół, że na oskarżeniach nie poprzestaniesz i wystawisz pensjonatowi negatywną opinię. Ponowię moje pytanie - może nie dosyć dobitnie zaakcentowane w pierwszym poście - za co? Za brudną pościel? brud w pokojach? nieuprzejmą obsługę? Jakim prawem chcesz oceniać jakość świadczonych usług na podstawie internetowego wpisu, dokonanego przez nieznane Ci osoby. I co zamierzasz napisać - że podejrzewasz, że na pewnym forum zamieścili wpis? Takie działania, nawet jeśli to tylko czcze przechwałki, to pieniactwo i trolling w czystej postaci. Dla takich zachowań na tym forum nie powinno być tolerancji.

Nad innymi aspektami Twojego postu, takimi jak styl czy kultura wypowiedzi nie będę się rozpisywał i - jak mawiał klasyk - spuszczę na nie zasłonę miłosierdzia. Każdy czytający sam oceni i wyciągnie swoje wnioski.
Ale by chociaż w części Cię usatysfakcjonować zapewniam, że obficie posypię ją brokatem, aby błyszczała ;-)))

Aby wszystko było jasne - nic w jakikolwiek sposób nie łączy mnie zarówno z aleksandra19 jak i osik65. Nie znam ich. We wspomnianym pensjonacie nigdy nie byłem, nie nocowałem, nie znam ich właścicieli.

Do aleksandra19 - Boguszowie w Wetlinie mają niewielki pokój, który czasem wynajmują pojedynczym osobom. Może warto spytać, czy jest wolny we wskazanym przez Ciebie terminie.