Jest ławeczka na Dwerniku-Kamieniu, nie na wierzchołku a w miejscu gdzie idąc od Nasicznego pojawia się widok
na północny zachód.
Czasami posiedzieć w takim miejscu znaczy nie mniej niż wędrować.
Popieram projekt budowy ławeczek.
Jest ławeczka na Dwerniku-Kamieniu, nie na wierzchołku a w miejscu gdzie idąc od Nasicznego pojawia się widok
na północny zachód.
Czasami posiedzieć w takim miejscu znaczy nie mniej niż wędrować.
Popieram projekt budowy ławeczek.
SKPB publikuje mapę ławeczek:
https://www.google.com/maps/d/viewer...4599999993&z=9
Tak to jest najlepsza mapa z lokalizacjami ławek.
Choć już pojawiła się niestety na mapie ławka w kolorze czarnym - czyli ławka zniknęła.
To jest bardzo przykre. My społecznie montujemy, a ktoś sobie kradnie, pali i.t.d. , i.t.p.
Tak mi się wydawało że w górach te ławki postoją parę ładnych lat, aż je po prostu natura po woli załatwi.
Ale jednak się myliłem. A może po prostu już zgniła ..... A może to przez koronavirusa .....
A może jak przez przypadek ten kto to zrobił to czyta (choć nie sądzę) zrobi Nam niespodziankę i z powrotem ją postawi tam gdzie stała... bo może se na chwilę pożyczył żeby se posiedzieć bo go nogi bolały .....
Ostatnio edytowane przez jojo ; 30-09-2020 o 22:42
Namawiam naszego wspólnego znajomego na postawienie ławeczki pod Paraszką.
Byłaby to ławeczka imienia Ivana Burdiaka.
Może kiedyś pomysł się rozwinie w tą stronę i więcej osób będzie chciało zasponsorować "swoją" ławeczkę ?
Na początek przedłużenia wątku można by się pokusić o forumową ławeczkę
Jacku może przeszkadzała tym miłośnikom własności prywatnej w okolicy.
Bieszczady 09.2020 066.jpg
Sprawdziłem , jest i nadal służy ta na Górze Królewskiej
...
law2.jpg
Wczoraj odwiedziłem przy okazji Kamarkę.
Aż dziw, że tam nie stoi ławeczka...
Musieliby nie 50 a 100 (jak nie 500) postawić aby obstawić wszystkie "ważne" miejsca![]()
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)