Hej, czy jesteście w stanie mi pomóc i polecić jakiegoś dobrego fachowca od zakładania stron internetowych? Bardzo mi zależy na bardzo rzetelnej osobie, która mogłaby mi pomóc.
Hej, czy jesteście w stanie mi pomóc i polecić jakiegoś dobrego fachowca od zakładania stron internetowych? Bardzo mi zależy na bardzo rzetelnej osobie, która mogłaby mi pomóc.
Jedyne co mogę zasugerować to odpuścić sobie tandetny marketing szeptany bo jakakolwiek firma tu polecona przez kolejnego jednopostowca zarobi komplet niepochlebnych komentarzy w różnych miejscach netu.
Dawaj tego linka, załatwmy sprawę od ręki. Żadne tam komentarze, uczciwy ban i po sprawie
Czterech panów B.
Może tego typu usługi? No ale to raczej firma zagraniczna, względnie dostosowana na rynek zagraniczny, więc niestety i pewnie ceny zagraniczne XD
Tu był link
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 13-06-2022 o 16:22
Długo przyszło nam czekać, ale doczekaliśmy się
Czterech panów B.
Są specjalne agencje, które sie zajmują tworzeniem stron internetowych. Możesz też wystawić takie ogłoszenie np na FB czy na portalu useme.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki