Cytat Zamieszczone przez zdeb Zobacz posta
Znowu manipulujesz.
Znowu sobie roisz. Wyobraźnia to dobra rzecz ale nie przesadzaj ;-)
Zapytałem czy nie widzicie problemu - a to różnica.
Nie zauważyłem tej różnicy na którą się powołujesz. Może powinieneś ją precyzyjniej sformułować?
Twoje "mają problem" ma sugerować stawianie mnie w rzędzie z osiedlową bandyterką; ale zmartwię Cię - jakoś mnie to nie poniża, he, he. Więcej szacunku ma u mnie prosty chłop niż (pseudo)intelektualista z Warsiawki czy Krakówka.
Kolejny wytwór bujnej imaginacji w zielonej salopce i próba manipulacji moją wypowiedzią przez przestawienie cudzysłowu o jeden wyraz. Już ci opisałem mój stosunek do szacunku ale najwyraźniej nie zrozumiałeś więc powtórzę - g... mnie obchodzi czy jesteś z Bochni czy Bydgoszczy, mieszkasz na osiedlu czy pośrodku niczego a także czy masz prof dr hab przy nazwisku a może matura cię ominęła. Jeżeli ci mój szacunek do czegoś potrzebny (w co szczerze wątpię) to musisz na niego zapracować. Miejsce zamieszkania ani to ile rodzice w ciebie edukacyjnie zainwestowani nie ma znaczenia.
I tylko jednego nie rozumiem - skoro "mało Cię obchodzi", "pozazdjęciowa Cię nie interesuje", to po co się wypowiadasz?
Napisałem ci to wyżej. Odniosłem się do pytania o tabliczki a konkretnie do jednej z nich. Dlaczego akurat do tej też ci napisałem. Co tu konkretnie jest trudnego do rozumienia?
I nie oczekuj, że będę głaskał - będę gryzł. Taka natura.
Gdzieś mam co będziesz robił. Poza ewentualnym wstawianiem kolejnych fotek bo to jak najbardziej nadal mnie interesuje.
A skoro moje wynurzenia Cię ubodły - znaczy trafiłem w sedno. Czuj się, jakbym Cię zaszufladkował do niewolników.
Żeby mnie ubodły musiałoby mnie najpierw obchodzić twoje szufladki, co myślisz i czy cokolwiek a do tego też już się odniosłem chyba dostatecznie zrozumiale w poprzednich postach wiec tu też możesz sobie darować fantazjowanie.