Cytat Zamieszczone przez zdeb Zobacz posta
Niby blondynka, a umi.
Jakże krzywdzący stereotyp.
Napisałem co napisałem, dorzucając na zachętę kilka zdjęć - i wyraźnie macie z tym problem.
Nope. Żadnego problemu. No może tylko mogło być tych zdjęć więcej ale zdecydowanie nie ochrzciłbym tego problemem. Czy to takim blokowiskowym czy jakimkolwiek innym. Oczywiście wypowiadam się tylko za siebie.
Boli Was to, że nie wrzuciłem zdjęć jeno dla poklasku, jak robi to większość relacjonujących - tylko śmiałem przemycić i zapodać coś od siebie.
Ja tu żadnego przemytu nie widzę. Fotki wrzuciłeś - fajne. Coś tam napisałeś w innym temacie - nie mój problem. Don Enrico coś chciał dopytać ale jak dotąd go zignorowałeś.
Gdybym wsadził same zdjęcia, byłyby ochy i achy.
Nadal są. Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to oświadczam wszem i wobec że nieprzerwanie ocham i acham nad twoimi i Kulczyka fotkami.
Tak to jest ze współczesnym społeczeństwem - nie lubi i nie umie czytać ze zrozumieniem, lubi tylko obrazki.
Biorąc pod uwagę w jak wielu miejscach naszej konwersacji dopatrywałeś się rzeczy których tam nie było to trudno się nie zgodzić ze stwierdzeniem na temat czytania ze zrozumieniem. Może jakbym odpowiadał fotografiami albo choć emotkami...
A więc nie.
To nie jakiś pieprzony fejsbuk.
Ale "nie" co konkretnie?