Nie czuje sie skrzywdzona. A nawet lubie dowcipy o blondynkach :)Cytat Zamieszczone przez zdeb Zobacz posta
Niby blondynka, a umi.
Jakże krzywdzący stereotyp.
Buba nie musiala odczytywacBuba jakoś potrafiła odczytać.Ja to po prostu czuje tak samo jak ty. Mnie nie trzeba tłumaczyc bo ja to wiem. I od kiedy pamietam to wszechobecne tabliczki z absurdalnymi zakazami czy inne formy ladowania sie z butami w nasze prywatne zycie wzbudzały moją furie a nowy asfalt i inne oznaki nadciagajacej komerchy budziły gleboki smutek. Kto mnie jeszcze pamieta z dawnych czasow na tym forum zapewne o tym wie, bo takie tematy przewijały sie tu od czasu do czasu. Wiec moja reakcja na coraz wieksze ograniczanie wolnosci nie moze byc inna.
Są po prostu gatunki, ktore dobrze sie hoduja w klatkach i takie, ktore tam od razu zdychają... Nawet jak klatka jest ze zlota i jest w srodku duzo zarcia...

Ja to po prostu czuje tak samo jak ty. Mnie nie trzeba tłumaczyc bo ja to wiem. I od kiedy pamietam to wszechobecne tabliczki z absurdalnymi zakazami czy inne formy ladowania sie z butami w nasze prywatne zycie wzbudzały moją furie a nowy asfalt i inne oznaki nadciagajacej komerchy budziły gleboki smutek. Kto mnie jeszcze pamieta z dawnych czasow na tym forum zapewne o tym wie, bo takie tematy przewijały sie tu od czasu do czasu. Wiec moja reakcja na coraz wieksze ograniczanie wolnosci nie moze byc inna.