Witam

Zazwyczaj staram się nie brać udziału w tego typu wymianie poglądów, gdyż uważam że nie warto dyskutować z idiotą, gdyż ten zawsze w końcu zmusi cię do zejścia na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem, ale zrobię wyjątek:

Cytat Zamieszczone przez zdeb Zobacz posta
brzmi to tak
"przykro mi to mowic ale jestes tepym chujem"...
Brawo, jednak dostrzegasz, że niektórzy starają się być subtelni i delikatni, nawet gdy przychodzi im formułować niepopularne oceny o swoim rozmówcy. Chociaż w Twoim przypadku chyba lepiej nie owijać niczego w bawełnę, gdyż wtedy raczej nie rozumiesz przekazu.

Cytat Zamieszczone przez zdeb Zobacz posta

i owszem
moglbym ubogacic pogladami
gdyby byly zbiezne z waszymi...
Chyba przeceniasz siłę swojego intelektu i wiedzy o temacie tego forum. Nie wiem, czy bez Ciebie strata poziomu merytorycznego będzie zauważalna, ale wiem, że bez Ciebie na pewno poziom kultury komunikowania się wzrośnie.

@Bartolomeo:

Ja również przyłączam się do grona osób, które twierdzą, że jesteś właściwą osobą na właściwym miejscu. I jak rasowy sędzia na boisku, dajesz pograć, a nie od razu gwiżdżesz faul. To spora zaleta, sprzyjająca różnym dyskusją, nawet trudnym. Ale wszystko ma swoje granice i czasem trzeba o nich niektórym przypominać, co bywa niewdzięczne. Ale nie zniechęcaj się ;-))))).
Pozdrawiam.