IZamieszczone przez asiczka
Sorry Asiczka! Pracowałaś ale gdzie? Te dziwne typki spuściły mnie i mojego sona do kanału. Byłem tam dwa razy. A Lesko zburzyć dokumentnie!!!! Do gołej ziemii!!!
Komórka nie działała. A te typki nie chciały zapodać jak się do Ciebie skontaktować.
Ale spoko!
Dlaczego - postanowiłem pokazać sonowi cosik ciekawego w Lesku! Pomimo ciulatej pogody szwedaliśmy się tam i wsiam. Ale porażki doznaliśmy przy zamku!!!
Jak kurw.. można tak się prezentować? Biedny kotek z przetrąconą łapką, głodny zostaje na naszych oczach po chamsku wykopany sprzed dzwiów wejściowych, przez jakiegoś ciula tylko za to co, że nie pasuje. O mało co a nie pobiłem gnoja. To dopiero byłby temat dla Echa!
I inne wrażo - na rynku grupka inteligecji regionalnej doczepia się do turystów i pomimo grzecznej odpowiedzi staje się bardziej nachalna. Całego uroku dodaje fakt, że jednym z nich jest gościu w ubranku ratownika górskiego!!!
I wszystko dla jaj obok siedziby znanego Wam portalu.
Tylko tak dalej - przynajmniej 20 parę lat temu można było dostać w ryja w Biesach za to, że spija się deficytowe piwko. A dzisiaj?
Mr Greena się nie wiesza - on jest.
A dzisiaj na obiadek jest - rolady śląskie (te prawdziwe - przepis od babci) z kluskami i modrą kapustą.
Jak mnie następnym razem nie olejesz i będziesz miała czas, to chetnie sprawię taki posiłek u Ciebie.
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem