Dzięki o Wodzu, ale nie tylko my 2 tegośmy nie zauważyły wśród tylu NOWYCH UDOGODNIEŃ;Dpozdrawiam - całkiem spokojny
Dzięki o Wodzu, ale nie tylko my 2 tegośmy nie zauważyły wśród tylu NOWYCH UDOGODNIEŃ;Dpozdrawiam - całkiem spokojny
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
te admin - jak masz kaszelek to proponuje syropek. A jak nie lubita syropka to bieszczadzki sprawdzony przepis:Zamieszczone przez admin
słoik soku z malin bieszczadzkich (taki ok 0,5L), 0,5L dobrego spirita. Zmieszać intensywnie, odstawić w ciemnym (i niedostępnym miejscu dla innych) na 3 godzinki. Nie bełtać!!!! Zlać 0,5L z góry i smarować się od wewnątrz delikatnie przez 60 minut. Później zamówić okłady z młodych piersi (30 minut), kołderka przez 3 godzinki....
I do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Uważam, że nowy chat jest bardzo dobrze urządzony. Jedyna uwaga dotyczy tego, że powinno być jakieś objasnienie co do korzystania z możliwości wyswietlenia różnych opcji. Tylko pomoc znajomych pozwoliła mi na wysłanie poprzez automatyczną sekretarkę informacji do nieobecnego czatownika.
Pozdrawiam
Kriss
komendy do Pikuja to akurat inna historia Kriss :) jakby co to sluze pomoca
Pozdrowionka
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
to mi sie podoba, trzeba przetestowac :)Zamieszczone przez Michał
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
słoik soku z malin bieszczadzkich (taki ok 0,5L), 0,5L dobrego spirita. Zmieszać intensywnie, odstawić w ciemnym (i niedostępnym miejscu dla innych) na 3 godzinki. Nie bełtać!!!! Zlać 0,5L z góry i smarować się od wewnątrz delikatnie przez 60 minut. Później zamówić okłady z młodych piersi (30 minut), kołderka przez 3 godzinki....
Testowalem juz i trzeba uwazac zeby z piersimi nie przesadzic bo sie mozna jeszcze bardziej rozchorowac![]()
Dlaczego ja wciąż nie mogę wejść na mojego ulubionego czata?
buuu!!! :(
Plis! pomóżcie ann!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki