Jaka miła niespodzianka, pozdrawiam niestrudzonych wędrowców. Oby do zobaczenia kiedyś.
Jaka miła niespodzianka, pozdrawiam niestrudzonych wędrowców. Oby do zobaczenia kiedyś.
A swoją drogą gdyby ktoś przeglądnął profesje uczestników kolejnych KIMBów , to znalazł by całe spektrum
Kto już uczestniczył ? (tak na szybko) ... był już prywaciarz upadłej firmy, księgowy, bankowiec, informatyk, leśniczy, pani w biurze, nauczyciel akademicki, mechanik samochodowy, serwisant paczkomatów, burmistrz, artysta fotograf, urzędnik skarbowy, przedstawiciel handlowy, poważny budowlaniec .... i to jest piękne.
Wszystkich skupiła wspólnota wędrówek bieszczadzkich
Dzień dobry, czy ktoś z Szanownych Kimbowiczów wybiera się na koncert SDM 13-14 sierpnia w Cisnej? Może spotkanie?
Filmy i fotki oczywiście są ale wiesz - ten paraliżujący strach przed RODO...
No właśnie - 2006, 2007, 2008.... A potem przyszedł maj 2018 i się "lepiej" skończyło.
...ale jeżeli jest wola zlotowiczy to mogę zrobić zlepa, wstawić na YT jako prywatny żeby w wyszukiwarce nie wylaził i dać tu link.
Verid jesli masz zdjęcia umieść je po prostu na forum. Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć Piskala , Piotrka czy Długiego lukną se po lewej stronie ich postów.
Komisarza i Joja widziałem na forum zanim osobiście poznałem. Ci co byli ze mną Tomasz , creamchees i jeszcze jeden kolo na bank nie mają nic przeciwko.
Nikt chyba nie jest poszukiwany przez Interpol czy CBS. Nie przesadzajmy z RODO.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki