Cześć.
Tradycja wskazuje na Zatwarnicę, ale ostatnie 2 KIMB-y były w Wołosatem.Jeżeli na miejscu jest Hero i jak poprzednio będzie chciał przygotować infrastrukturę, to ta miejscówka jest dobra.
Cześć.
Tradycja wskazuje na Zatwarnicę, ale ostatnie 2 KIMB-y były w Wołosatem.Jeżeli na miejscu jest Hero i jak poprzednio będzie chciał przygotować infrastrukturę, to ta miejscówka jest dobra.
Witajcie i darujcie tak późną odpowiedź, ale czasu nie było.
Jeśli chodzi o infrastrukturę to mam bar, który do maja jeszcze chyba przetrwa oraz wiatę ogniskową nieopodal. Jeśli tylko będziecie mieli wolę przyjechać i spędzić tu czas to oczywiście zapraszam. Od siebie stawiam beczkę piwa, jeśli KIMB zawita do Wołosatego.
Tradycja nie umarła... Hip hip hurra. Trzymam kciuki i pozdrawiam. Osobiście nie dotrę, bo w maju mam weekendowe szkolenie, ale zazdraszczam...
Ostatnio edytowane przez Aleksandra ; 17-02-2023 o 20:28
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Ja mam trochę problemów natury logistycznej. Nie bardzo mogę prowadzić auto, zwłaszcza tak daleko. Ale gdyby jechał Browar, albo był chętny kierowca to zatankowane autko do dyspozycji...
Wstępnie jestem na tak. Pozdrawiam +Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Jeszcze nie wiem do końca co się wydarzy (słyszałem o zaplanowanej inwazji z Marsa) ale chęć narasta - w tym roku jeszcze nie byłem w Bieszczadzie, czas się sprężyć.
Pozdrav
Ja też pozwolę sobie przyjechać i się poznać
Założyłem grupę KIMB na FB, żeby przypomnieć części osób, że Forum żyje i KIMB także. Wszystkich znajomych z Forum zaprosiłem. Tym, którzy już dołączyli, dziękuję.
Tak w kwestii formalnej. To będzie już KIMB XX - jubileuszowy.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Moi drodzy, kilka dni temu rozmawiałem z Browarem i poruszyliśmy temat Kimbu .Może faktycznie Zatwarnica byłaby dobrym miejscem . Jaką decyzję podejmiecie to i ja będę i mam nadzieję,że tym razem będzie nas znacznie więcej niż w 2022r.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki