Cytat Zamieszczone przez Marcus Zobacz posta
Wydaje mi się, że wymuszamy na Hero miejsce KIMB-u. Za rok znowu? Ja nie jestem przywiązany do Zatwarnicy. KIMB może być wszędzie. Ale uważąm, że Hero nie powinien być obciążany kolejny rok tą imprezą. Napewno jest przemiłym człowiekiem i przy okazji pobytu w Bieszczadach bardzo chętnie zaglądnę do Pizzerii w tym roku.
Nie wiem, czy powinienem włączać się w tym momencie? Niech wypowie się zainteresowany.

Mogę tylko, subiektywnie, napisać, że, jak znam zaineresowanego, to nie wykazywał do tej pory znamion wymuszania.

Zawsze można wynagrodzić Mu to zjadając u Niego obiad, lub kolację. Nie tylko w dniach KIMBu. Zawszę, jak jestem w Bieszczadach wpadam do Niego na obiad. Póki co nie ma propozycji lokalizacji w Zatwarnicy. Może więc, jeśli On, Gospodarz, potwierdzi, że nie czuje się zmuszony do tego ( ach, ta beczka piwa) , to przyjmijmy, że KIMB odbędzie się w Wołosatem.

Zwłaszcza, że sam On, ten na którym wymuszamy, założył nawet na fb stosowny wątek. I proponuje beczkę piwa. Jeśli przyszły gospodarz lokalizacji w Zatwarnicy postawi dwie, to będzie można podjąć dyskusję.

Stołujmy się u Hero w KIMBowy weekend i podczas innych wypadów w Bieszczady, to będzie najlepsze rozwiązanie. i reklamujmy Pizzerię w Górach!

Nie za to piwo. Ale za to, że warto. Wiem co mówię, bo jadłem u Hero nie raz.