Cytat Zamieszczone przez iza
Ja tu wierzę SB a moja wiara jest niepodważalna i tak sobie myślę że nie oni a on .SB ot tak zdania chyba nie zmienia . A do błędów należy się przyznać a nie brnąć w ślepy zaułek
Poświęce sie i odnajde na forum odpowiednie wypowiedzi, które potwierdzą ze to oportunista i koniec i jak wiatr zawieje od Otrytu i w ogóle
Jak sie okaze ze było inaczej, to jak juz przywróce (dla potomnosci) po drobnych poprawkach notke o I KIMB, to po kliknięciu w link bedzie wyskakiwał Stały Bywalec w wersji full screen z kuflem piwa w ręce i wolał: "mea culpa, mea culpa" oraz instalował sie na stałe jako wygaszacz ekranu. Dodatkowo będzie przeprowadzał atak typu denial server na kompy wszystkich którzy mi dokuczali (ze szczegółnym uwzględnieniem Trójmiasta i okolic) wysyłając im maile ze sprostowaniem w ilości 1000szt/h. Tego nowego wirusa pod nazwą Mydoom.SB usunąc sie nie da. Po otrzymaniu odpowiednich sprostowań, wysle zainteresowanym kod odblokowujący sms'em na koszt odbiorcy za jedyne 2 krzynki/min + vat