Dobry wieczór! Widzę, ze ten wątek stał się czymś w rodzaju listy obecności. No to podnoszę rękę do góry, że jestem![]()
Dobry wieczór! Widzę, ze ten wątek stał się czymś w rodzaju listy obecności. No to podnoszę rękę do góry, że jestem![]()
Ja też dopisuję się do tych wieści i mam nadzieję, że Forum przetrwa każdą burzę. Liczę na KIMB majowy bo Hero jeszcze jest i będzie w maju w Wołosatem.
Cieszę się na Twoją obecność , ale pytanie ??? czy rozważasz fizyczną obecność ? w spotkaniach realnych ? czy tylko wirtualną ?
Zapytam Piotrze konkretnie : czy KIMB będzie istniał tylko dzięki Hero we Wołosatem ?
Czy dopuszczasz przeniesienia spotkania w inne miejsce ?
Istnienie KIMBU zależy od nas. Ostatnie KIMBY były w Wołosatem dzięki Hero i jego bazie i dzięki Mu za poświęcenie czasu i organizację. Ponieważ nikt z nas i sam Hero nie co będzie za rok [2027], więc kwestia KIMBU pozostaje otwarta. KIMB to nasza wspólna sprawa, więc trzeba szukać nowych lokalizacji. Mamy tyle dobrych miejscówek, więc coś znajdziemy.
Radość jest że komunikat "502 Bad Gateway" zniknął i jest Forum![]()
znaczy dzięki że jesteście
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Dzięki za propozycję i zaufanie. Mam nadzieję, że uda nam się wypracować formułę dalszego istnienia FORUM. Ja na tym się nie znam, ale dobrze by było aby fachowcy od sieci zapewnili naszemu Forum dobre funkcjonowanie, nawet za jakieś formy opłat. Najbliższy KIMB za domyślną zgodą HERO proponuję w stałym terminie w Wołosatem, ale to jest tylko propozycja bo jest wiele osób bardziej zaangażowanych w KIMB niż ja. 3 sobota maja to 16 maja wigilia i 17 maja KIMB. Tyle na dziś.
I tego się trzymamy
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Z racji swojego fachu, widzę że pińsetki - kody zaczynające się od piątki - to tematy nie tyle adminów czy oprogramowania - co serwera własnie.
I nie piszę o tym żeby się wymądrzać tylko po to, aby zwrócić uwagę na to, że to pierwsze drgawki agonii. Stary silnik - trudno - ale stare php to "technologia" nie wspierana... a bardzo stara jest blokowana - bo/ poniewuż jest to luka w bezpieczeństwach, którą ochoczo wykorzystują boty z chrl.
Teraz kiwamy głowami, a pewnego dnia po prostu forum nie powstanie - bo nie będzie na czym.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
I to jest prawdziwe zagrożenie. Przyjdzie jakiś atak i Forum nie powstanie przy starym silniku. Nie wiem kto dawał podstawy Forum, ale sądzę że warto byłoby pomyśleć o nowszej wersji, nawet za cenę poszukania finansów na zakup.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki