Wojtku oczywiście masz rację. Powinienem napisać GRATUACJE za przejście NAJŁADNIEJSZEJ grani BW. I w sumie to mi o to chodziło 🙂
Dzięki za fajną relację i fotki.
Wojtku oczywiście masz rację. Powinienem napisać GRATUACJE za przejście NAJŁADNIEJSZEJ grani BW. I w sumie to mi o to chodziło 🙂
Dzięki za fajną relację i fotki.
Można się rozmarzyć. Planowałem w tym samym terminie być, niestety nie udało się.
Dziękuję za relację i bogatą dokumentację fotograficzną, bo to nakręca mnie żeby się tam znów wybrać i nie zniechęcać.
Siedzę w upalne przedpołudnie w dusznym Sopocie i .. taka dawka przyjemności... dziękuję za wspaniałą relację
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Zadałem pytanie, (ale nie muszę znać odpowiedzi)
Po co iść
Unikatowa atrakcja, znane są tylko 4 miejsca na świecie.do wsi Karpackie , aby przejść obojętnie wobec największej atrakcji w tej wsi, nie oglądając jej ??
No to odpowiem, choć Wojtek już to napisał: zeszliśmy do wsi, żeby ją zobaczyć. Wieś, chałupy, ludzi - bez żadnego specjalnego planu i celu. Nic nie wiem o żadnej "unikatowej atrakcji" a skoro Ty wiesz to napisz, może następnym razem i ja będę wiedział gdzie iść i co oglądać.
Czterech panów B.
Ot i jest konkretna zagadka na forum. Z cyklu "co autor miał na myśli"?
No to mi sie wydaji , że cmentarz we wiosce a konkretnie specyficzne nagrobki " graniczne"
P.S. Dzieki Panowie za jak zwykle piękną relację.
Wnuczki zjadły internet i dziadek nie miał dostępu, ale dokupił trochę megabajtów i teraz może pływać po necie
i zobaczyć że są poszukiwacze unikatowych miejsc.
Unikatowe.
Można je spotkać jeszcze w trzech innych miejscach : Husnyj , Husne Wyżne i Husne Niżne.
.................................................. .................
Podpisuję się raz jeszcze pod kolegą Kulczykiem
Koniec kropkaDzieki Panowie za jak zwykle piękną relację.
Zakapracie 07.2021 057.jpg
Przy tej cerkwii jest ich też kilka.
Zakapracie 07.2021 059.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki