Pewnie to dobry czas na pytanie o KIMB 2025 r. Czy w tym roku planujecie spotkanie?
Pewnie to dobry czas na pytanie o KIMB 2025 r. Czy w tym roku planujecie spotkanie?
Cześć. Sądzę, że warto byłoby o Kimbie pomyśleć. Tradycyjnie 3 sobota i niedziela maja. Ale potrzebna jest powszechna mobilizacja, zwłaszcza elit, które KIMB tworzyły.
Kochani, jeśli chcielibyście dochować nowej, tradycji i odbyć to spotkanie w Wołosatym, ze skromnym udziałem naszego lokalu to musicie wiedzieć, że może to być bowiem ostatnia okazja. Baby w tramwaju gadają, że zbliża się wielkimi krokami ogromna modernizacja całego tego obiektu, w którym gospodarujemy. Prawdopodobnie w jej trakcie wszystko zostanie zrównane z ziemią i powstanie coś nowego, ale nie wiem, czy dobrego. Inwestorzy chcą ruszyć z pracami po najbliższym sezonie.
Tak więc wigilia u mnie, KIMB właściwy pod wiatą i u mnie.
Piotrze, niedzielna Msza Święta przy wiacie bądź na cerkwisku ?
Witaj Hero.
Dzięki za Twoją inicjatywę i podjęcia się trudu zorganizowania KIMB-u w Wołosatem, bo on stoi na Tobie i Twoich działaniach na miejscu. Jeżeli będą chętni, ja zgłaszam moją obecność w pełnym wymiarze. Sądzę, że w perspektywie, którą powinniśmy się spotkać U Ciebie, bo uda się znaleźć jakieś rozwiązania dla pizzerii. Apeluję do KIMBOWICZÓW o udział w maju tego roku. Czy KIMB będzie czy nie będzie, ja będę w te dni w Wołosatem.
3 tydzień to 18 maja - dzień wyborów. Trochę niefortunny termin. Będę w tygodniu po wyborach tak, aby "załapać się" na Kermesz w Olchowcu 25 maja, więc może wtedy? Wołosate jest zawsze atrakcyjne.
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Proszę o więcej głosów, czy przekładamy zw związku z wyborami termin KIMB-u na 25 maja, czy utrzymujemy tradycję. Można wziąć głos i oddać go w Bieszczadach.
Jestem za przełożeniem.
Ja też się postaram przełożyć terminy innych spotkań, tak aby być na 25 maja.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki