Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Nocleg Wetlina / Ustrzyki Gorne

asterix
    Guest

Domyślnie Nocleg Wetlina / Ustrzyki Gorne

Witam
    Wprawdzie do urlopu daleko, ale jest nad czym myslec Wiec zapytuję Was i prosze o opinie. W tym roku chce spedziec urlop w Wetlinie lub w UG ....
    Moja pani postanowila jednak, ze tym razem nie pod namiotem ale w przytulnym pokoiku z lazienka z ciepla woda. Znajomy byl w zeszlym roku "Pod Polonina" w Wetlinie.... stwierdzil, ze jest...nie najgorzej. Wiem, ze jadlo tam maja bardzo dobre i nie drogie..... bo jadlem i placilem :D
    Ale z przyjemnoscia poznam inne propozycje przytulnych miejsc w pensjonatach, prywatnych kwaterach itp.

A urlop planuje od 10 czerwca do lipca :D :D :D

pozdrawiam
    asterix

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

Witaj.proponuję kwaterę w Przysłupie "Lesne Berdo": troche od Wetliny ale cisz, spokój, przy kwaterze przystanej bieszczadzkeij kolejki(!!!), gospodarz super,pokoje luksus (w każdym łazienka), gospodyni i gospodarz super gotują (np.królik w potrawce-mniam, kurczaki,inne pyszności),dostęp do kuchni,cenę miał atrakcyjną - 25/os/doba w pokoju z pościelą.Ogólnie polacam to miejsce bo od 5 lat tam jeźdze i nigdy się nie zawiodłem.Niedaleko do szlaku na Wetlińską, i innych szlaków.Więcej info otrzymasz na stronie www.bieszczady.podkarpackie.pl
    Pozdrawiam.
    Paweł z Lublina.

Teresa Bichta
    Guest

Domyślnie

Czesc! ja proponuję Ci np. Dom Archidhidiecezjalny przy kosc[iele w Ustrzykach Gornych. Atmosfera wspaniała , dobre żarcie, ale Trzeba rezerwować wczesniej. Do zobaczenia na szlaku.

asterix
    Guest

Domyślnie

witam

Cytat Zamieszczone przez Teresa Bichta
    Czesc! ja proponuję Ci np. Dom Archidhidiecezjalny przy kosc[iele w Ustrzykach Gornych. Atmosfera wspaniała , dobre żarcie, ale Trzeba rezerwować wczesniej. Do zobaczenia na szlaku.
    Moze cos wiecej napiszesz o tym miescu? O panujacych tam zasadach, cenach.... gdy jestem w bieszczdach, wychodze w gory wczesnie rano i wracam zazwyczaj, gdy jest juz ciemno...... w nocy chce wypoczac, czy tam nie jest tak, ze calymi nocami odbywaja sie glosne imprezy?
    pozdrawiam
    asterix

Bieszczadnik Awatar T.B.
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    wiadomo - z Pyrlandii !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix
    ..., czy tam nie jest tak, ze calymi nocami odbywaja sie glosne imprezy?
    W Domu Archidiecezjalnym przy kościele?

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Najciemniej pod latarnia......

asterix
    Guest

Domyślnie

Witam

Cytat Zamieszczone przez T.B.
    Cytat Zamieszczone przez asterix
    ..., czy tam nie jest tak, ze calymi nocami odbywaja sie glosne imprezy?
    W Domu Archidiecezjalnym przy kościele?
    Zostalem nieco opacznie zrozumiany bo zle sie wyrazilem. Wydaje mi sie, ze w takim miejscu czas spedza glownie mlodziez .. powiedzmy w wieku 10-17 lat.. co zawsze wiaze sie z halasem, wrzaskami. Nie mialem na mysli calonocnych libacji i orgii a ja jadac na urlopik pragne spokoju i ciszy... dla mych nadszarpnietych nerwow... a ze dodatkowo jestem "pustelnikiem" dlatego tez najbardziej lubie trasy nieuczeszczane....

pozdrawiam
    asterix

a z drugiej strony, czy jak pojawie sie z moja dziewczyna jeszcze nie zona, czy mnie nie pogonia z tamtad .... pytam, bo to roznie byc moze

Iza_Claudia
    Guest

Domyślnie

W Wetlinie polecam "Pod Berdem" u p.Eli i Janusz Grzech. Pokoje z aneksami kuchennymi i łazienkami. Bardzo dobry standard.

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

U Eli i Grzesia jest pysznie. Na www.bieszczady.pl jest reklamówka Dom od Berdem, zdjęcia itd. Znam osobiście i polecam jak starych przyjaciół.
    Długi

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Asterix
    a ja jadac na urlopik pragne spokoju i ciszy... dla mych nadszarpnietych nerwow... a ze dodatkowo jestem "pustelnikiem" dlatego tez najbardziej lubie trasy nieuczeszczane.... A urlop planuje od 10 czerwca do lipca
    No to zastanów się nad okolicami Zatwarnicy - w zaplanowanym przez Ciebie okresie powinno być tam w tym roku jeszcze pusto. Rok szkolny kończy się w br. chyba nieco później niż zwykle.
    www.sekowiec.net
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)