Witam.
Hero potwierdził że w maju jest w Pizzerii i możemy spotkać się w Wołosatem. Więc zapraszam starych i nowych [ fanów tego forum ] na spotkanie. Wigilia 15 maja, 16 spotkanie przy ognisku i 17 tradycja na Mszy na cmentarzu.
Piotr
Witam.
Hero potwierdził że w maju jest w Pizzerii i możemy spotkać się w Wołosatem. Więc zapraszam starych i nowych [ fanów tego forum ] na spotkanie. Wigilia 15 maja, 16 spotkanie przy ognisku i 17 tradycja na Mszy na cmentarzu.
Piotr
nocleg zarezerwowany![]()
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Za miesiąc 15 maja i spotkanie w Wołosatem. Kilka osób już się zadeklarowało na przyjazd. Zachęcam Wszystkich do uczestnictwa, bo to według prognoz ostatni KIMB w Wołosatem (no chyba że po powrocie Hero do nowego budynku), ale to jest dziś niewiadoma. Warto by było aby stara gwardia, ale i może młode siły tchnęły ducha ożywczego. Jeżeli stara formuła się wypala, to trzeba pomyśleć o czymś nowym, więc mamy pole do popisu. Do zobaczenia 15, 16 i 17 maja. Piotr
Siedzę na przyzbie jak baca
.... i się waham ......![]()
Pozbądź się wątpliwości i przybądź na miejsce. W Wołosatem to chyba ostatni KIMB i pożegnanie Hero. Nie wiadomo czy tam wróci po remoncie i nie wiadomo gdzie i kiedy następny. Zachęcam dawnych i nowych bieszczadników do udziału; 15, 16 i 17 maja.
Żona mnie dopytuje, czy ten miły pan co przywozi płynne pyszności będzie? Będzie, odpowiadam. Ooo to KIMB będzie udany![]()
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
I coś przywiezie, zrobiłem specjalnie kilka miesięcy temu....
Prowadzę badania terenowe .... jak wygląda obecnie informacja dla potencjalnych turystów ...?
Którzy by chcieli nocować w tym czasie we Wołosatym.
Ja nocuję w Wołosatem i deklarował Piskal
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)