Szanuje Twoją wiedze historyczną, geograficzną i etnograficzną i nie dyskutuję. Myslę jednak, że albo postanowiłes tak dla jaj p...lić się, albo chcesz na forum zwrócić na siebie uwagę. Jesli masz extra fotki ze Słowacji, Ukrainy, masz wiedzę i chęci ... nie pozostaje mi nic innego jak Ci podpowiedzieć pisz do Piotra, na pewno chętnie to umieści. Zrozum jednak, ktoś kto szuka w sieci naukowego wywodu zacznie od stron Pan-u, UJ, URz i innych jednostek naukowych. Uważasz, że Grzesiek Sitko na stronach BdPN bedzie zamieszczał tylko informacje z Ustrzyk G, a z Lutowisk już nie? Bezmiechową jestem Urzeczony, To dwa lata mojego życia prywatnego i zawodowego. Bardejów znam, ale ze spacerów po miasteczku. I wybacz nijak nie kojarzy mi się z Bieszczadami. Myślę że potrzebowałeś krzyknąc, krzyknąłeś i ci ulżyło. Nik nie zarzuca ci niekompetencji, ale też nie baw się w zaczepki. Zycie jest piękne , Bieszczady te Twoje i te moje są piekne, a ta dyskusja to naprawdę dyskusja na temat wyższości BN na d Wielkanocą. Masz coś do powiedzenia - mów! Zrobisz lepszą stronę od Piotra - zrób. Krytykanctwo to najgorsza ludzka cecha. Poza tym zrozum, ja tu jestem tubylcem.Częst inaczej postrzegam ten zakatek , bo to moje podwórko, jestem niejednokrotnie codziennie w Bieszzadach i nie będę ich traktował nigdy tak jak ktoś, kto żyje od weekendu do weekendu lub od urlopu do urlopu myślac , zeby tu zajrzeć. Wrzuć na luz, bo myślę ze dla większości małe znaczenie ma to że Arłamów leży poza Biesami, skoro to ładny zakątek, czy to że Otryt może to nie Bieszczady. Proponuję , utwórz naukową witrynę www.e-Karpaty. a jeśli byś potrzebował informacji ze stoków chętnie Ci ich dostarcze i jeśli zwrócisz mi uwagę , że coś żle napisałem, a będziesz miał racje to się poprawię.
Mam nadzieje że sobie poprawiłeś humor. A ........... wiem ze Zagórz to nie Bieszczady, i wiem że Bezmiechowa nie jest jedynym miejscem na ziemi,

i to by było na tyle w tym temacie....