Obyś się Tadeuszu nie rozczarował !!!!
Pozdra
Obyś się Tadeuszu nie rozczarował !!!!
Pozdra
To chyba jakaś PotteromaniaZamieszczone przez Michał
Ani książek o Chorym Skuterze nie czytałem (film jedynie obejrzałem), ani nie próbuję czarować nawet odrobinę, więć czemu miałbym się roz_czarować?
![]()
Sam sprawdź!Zamieszczone przez Tadek
Pozdrawiam
Sprawdzę... jak tylko przejadę te 1000 km z domu.Zamieszczone przez Michał
A dlaczego masz wątpliwości? Jakieś negatywy?
Spedziłam w Sękowcu tydzien czasu pod koniec stycznia 2003r. Byliśmy z mężem jedynymi goscmi w osrodku. Cisza, spokój, czas stanął w miejscu....
Całodzienne wycieczki, podczas których nie spotykaliśmy nikogo procz pracownikow lesnych, Slady wilkow (pozostalosci z ich nocnych uczt),wieczory przy kominku.
A w oddalonym mocno sklepie w Dwerniku najlepsza kielbasa zwyczajna jaka kiedykolwiek jadlam![]()
Polecam goraco !!!
Samochod terenowy rowniez sie przyda![]()
Juz pisałem o Przysłupie...wcele to nie kurort:sklepu nie ma, na skraju wsi jest smazalnia ryb (poza sezonem zamknieta), galeria z pocztówkami (chyba też jw), przy drodze z Cisnej do Wetliny Biesisko (poza sezonem mało ludzi) a poza tym cisza i spokój. Wóz terenowy niekonieczny chyba że w zimie (do Leśnego Berda, tam gdzie zawsze mam baze w zeszłym roku bez terenówki bym nie dojechał bo pług jeszcze nie odsniezył...). Zalezy kto co lubi: jak chcesz calkowitej dziczy to szukaj w lasach domków pracowników leśnych ( wiem że w beskidzie Niskim (od komańczy na zachód takie możliwości są ale to nie Biesy)) albo gospodarstwo w Mucznem....
Witam Tadek! Tadek ależ z Ciebie nieLadek , najlepsze spankp w Biesach pod chmurką w siodełku pod Tarnicą na ławkach , wystaczy snop Słomy, dobry płaszcz , odpowiednie towarzycho , wejść najlepiej od Wołosatego .Pozdrawiam . T. B.
Już myślałem, że specjalnie mnie pozdrawiasz.Zamieszczone przez Teresa Bichta
A Ty się tylko podpisałaś ...![]()
A ja polecam gospodarstwo pani Halinki „Pod Bukowym Berdem” w Muczne. Miła atmosfera, z dala od wielkiej cywilizacji (no może były gierkowski hotel w okolicy psuje trochę atmosferę). Podaję adres www.republika.pl/bukoweberdo
O aż taki ekstrem mi nie chodzi.Zamieszczone przez Teresa Bichta
Choć gdybym nie bral ze soba gratów foto, to rzeczywiście nie stanowil by dla mnie brak dachu nad glową.
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)