Zaraz poszukam sobie coś nt. Przyslupia. DziękiZamieszczone przez pyton
Wlaśnie najchętniej zaszylbym się w odosobnionej chacie w lesie. Przyjżę się jeszcze Mucznemu. Dzięki.Zamieszczone przez pyton
Zaraz poszukam sobie coś nt. Przyslupia. DziękiZamieszczone przez pyton
Wlaśnie najchętniej zaszylbym się w odosobnionej chacie w lesie. Przyjżę się jeszcze Mucznemu. Dzięki.Zamieszczone przez pyton
Bardzo obecująco wygląda również Muczne. Czy to co widać na zdjęciach, na ich stronie, to wszystkie zabudowania w osadzie? Z opisu na stronie www wynika, że do przystanku PKS jest ok. 10km - czy po drodze są jakieś osady, wsie? Oczywiście zależy mi aby nie bylo. :)Zamieszczone przez nmkop
Ja tez mam inicjaly T. B. :D :DZamieszczone przez T.B.
![]()
Tadek:
"Bardzo obecująco wygląda również Muczne. Czy to co widać na zdjęciach, na ich stronie, to wszystkie zabudowania w osadzie? Z opisu na stronie www wynika, że do przystanku PKS jest ok. 10km - czy po drodze są jakieś osady, wsie? Oczywiście zależy mi aby nie bylo. :)"
To Ty jeszcze nie nabyłeś mapy Bieszczadów ? Dobra, dokładna mapa to rzecz podstawowa, zwłaszcza przy Twoich zamiarach przebywania na odludziu.
Rozważ też barak - schronisko Negrylów, na trasie Bukowiec - Beniowa - Grób Hrabiny.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Jeśli szukasz spokoju zapraszamy do nas-poza sezonem oczywiście. Mieszkamy w Serednim-tylko nasza chałupa i chałupa dla gości, 2,5 km. do najbliższej wsi Polana, bliskość przyrody, konie za oknem. Zobacz więcej na naszej stronie www.stadnina.megapolis.pl . Pozdrawiam
Karolina Smoleńska
Właśnie! Mapy jeszcze nie mam, poszukam jakiejś setuchny, albo dokładniejszej.Zamieszczone przez Stały Bywalec
Przed godziną mój przyjaciel wyjechał od Tosi z Krywego. 4x4 jest niezbędne przy gorszej pogodzie. Zimą bywa trudno dojechać. Tosia ( Antonina Majsterek - gospodyni na Krywem ) stara się utrzymać drogę w stanie do jazdy terenowej. W razie czego można prawie zawsze dojechać drogą nad Krywe ( obok szczytu Ryli za Hulskiem) i zejść do Tosi na piechotę. Kiedyś można było dojechać drogą przez San, ale już parę lat temu San zabrał most. Przejście po lodzie przez większość zimy jest bezpieczne, ale w odwilż brrr. Zimą warunki noclegu są dość dobre. WC, prysznic. Jak wieje bywa chłodno w pokoju. Za to można posłuchać wycia wilków, spotkać żubra ( w rejonie Tworylczyka ). Kiedyś rano naliczyłem 40 łań na polanie nad chałupą Tosi.
telefon do Tosi 0- 693 177 978.
Polecam szczególnie poza sezonem
Długi
Super wieści. Ja wybieram się w Biesy dopiero jak się ociepli, ale poza sezonem. Jeżeli wszystko zagra i nie znajdę czegoś bardziej na uboczu, to się zapiszę do p. Tosi na urlop.Zamieszczone przez długi
Telefon do Krywe dawno spisalem, ale nie będę teraz glowy zawracać bo jeszcze nie wiadomo.
Trudno Ci będzie znaleźć coś jeszcze bardziej "na uboczu"Zamieszczone przez Tadek
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Chyba tez tam się wybiore...bo tak reklamujecie...a mnie tam jeszcze nie było...miłego pobytu dla Tadka.
pozdrawiam
Paweł
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)