Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: kwatery na odludziach

Tadek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyton
    Juz pisałem o Przysłupie...
    Zaraz poszukam sobie coś nt. Przyslupia. Dzięki
    Cytat Zamieszczone przez pyton
    Zalezy kto co lubi: jak chcesz calkowitej dziczy to szukaj w lasach domków pracowników leśnych ( wiem że w beskidzie Niskim (od komańczy na zachód takie możliwości są ale to nie Biesy)) albo gospodarstwo w Mucznem....
    Wlaśnie najchętniej zaszylbym się w odosobnionej chacie w lesie. Przyjżę się jeszcze Mucznemu. Dzięki.

Tadek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nmkop
    A ja polecam gospodarstwo pani Halinki „Pod Bukowym Berdem” w Muczne. Miła atmosfera, z dala od wielkiej cywilizacji (no może były gierkowski hotel w okolicy psuje trochę atmosferę). Podaję adres www.republika.pl/bukoweberdo
    Bardzo obecująco wygląda również Muczne. Czy to co widać na zdjęciach, na ich stronie, to wszystkie zabudowania w osadzie? Z opisu na stronie www wynika, że do przystanku PKS jest ok. 10km - czy po drodze są jakieś osady, wsie? Oczywiście zależy mi aby nie bylo. :)

Tadek
    Guest

Domyślnie Re: spanko pod chmurką

Cytat Zamieszczone przez T.B.
    Cytat Zamieszczone przez Teresa Bichta
    ....Pozdrawiam . T. B.
    Już myślałem, że specjalnie mnie pozdrawiasz.
    A Ty się tylko podpisałaś ...
    Ja tez mam inicjaly T. B. :D :D

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Tadek:
    "Bardzo obecująco wygląda również Muczne. Czy to co widać na zdjęciach, na ich stronie, to wszystkie zabudowania w osadzie? Z opisu na stronie www wynika, że do przystanku PKS jest ok. 10km - czy po drodze są jakieś osady, wsie? Oczywiście zależy mi aby nie bylo. :)"

To Ty jeszcze nie nabyłeś mapy Bieszczadów ? Dobra, dokładna mapa to rzecz podstawowa, zwłaszcza przy Twoich zamiarach przebywania na odludziu.

Rozważ też barak - schronisko Negrylów, na trasie Bukowiec - Beniowa - Grób Hrabiny.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Karolina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Serednie Małe

Domyślnie Mieszkanie na odludziu

Jeśli szukasz spokoju zapraszamy do nas-poza sezonem oczywiście. Mieszkamy w Serednim-tylko nasza chałupa i chałupa dla gości, 2,5 km. do najbliższej wsi Polana, bliskość przyrody, konie za oknem. Zobacz więcej na naszej stronie www.stadnina.megapolis.pl . Pozdrawiam
    Karolina Smoleńska

Tadek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec
    To Ty jeszcze nie nabyłeś mapy Bieszczadów ? Dobra, dokładna mapa to rzecz podstawowa, zwłaszcza przy Twoich zamiarach przebywania na odludziu.
    Rozważ też barak - schronisko Negrylów, na trasie Bukowiec - Beniowa - Grób Hrabiny.
    Właśnie! Mapy jeszcze nie mam, poszukam jakiejś setuchny, albo dokładniejszej.

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

Przed godziną mój przyjaciel wyjechał od Tosi z Krywego. 4x4 jest niezbędne przy gorszej pogodzie. Zimą bywa trudno dojechać. Tosia ( Antonina Majsterek - gospodyni na Krywem ) stara się utrzymać drogę w stanie do jazdy terenowej. W razie czego można prawie zawsze dojechać drogą nad Krywe ( obok szczytu Ryli za Hulskiem) i zejść do Tosi na piechotę. Kiedyś można było dojechać drogą przez San, ale już parę lat temu San zabrał most. Przejście po lodzie przez większość zimy jest bezpieczne, ale w odwilż brrr. Zimą warunki noclegu są dość dobre. WC, prysznic. Jak wieje bywa chłodno w pokoju. Za to można posłuchać wycia wilków, spotkać żubra ( w rejonie Tworylczyka ). Kiedyś rano naliczyłem 40 łań na polanie nad chałupą Tosi.
    telefon do Tosi 0- 693 177 978.
    Polecam szczególnie poza sezonem
    Długi

Tadek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez długi
    Przed godziną mój przyjaciel wyjechał od Tosi z Krywego. 4x4 jest niezbędne przy gorszej pogodzie. Zimą bywa trudno dojechać. Tosia ( Antonina Majsterek - gospodyni na Krywem ) stara się utrzymać drogę w stanie do jazdy terenowej. W razie czego można prawie zawsze dojechać drogą nad Krywe ( obok szczytu Ryli za Hulskiem) i zejść do Tosi na piechotę. Kiedyś można było dojechać drogą przez San, ale już parę lat temu San zabrał most. Przejście po lodzie przez większość zimy jest bezpieczne, ale w odwilż brrr. Zimą warunki noclegu są dość dobre. WC, prysznic. Jak wieje bywa chłodno w pokoju. Za to można posłuchać wycia wilków, spotkać żubra ( w rejonie Tworylczyka ). Kiedyś rano naliczyłem 40 łań na polanie nad chałupą Tosi.
    telefon do Tosi 0- 693 177 978.
    Polecam szczególnie poza sezonem
    Długi
    Super wieści. Ja wybieram się w Biesy dopiero jak się ociepli, ale poza sezonem. Jeżeli wszystko zagra i nie znajdę czegoś bardziej na uboczu, to się zapiszę do p. Tosi na urlop. Telefon do Krywe dawno spisalem, ale nie będę teraz glowy zawracać bo jeszcze nie wiadomo.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tadek
    Ja wybieram się w Biesy dopiero jak się ociepli, ale poza sezonem. Jeżeli wszystko zagra i nie znajdę czegoś bardziej na uboczu, to się zapiszę do p. Tosi na urlop. Telefon do Krywe dawno spisalem, ale nie będę teraz glowy zawracać bo jeszcze nie wiadomo.
    Trudno Ci będzie znaleźć coś jeszcze bardziej "na uboczu"
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

Chyba tez tam się wybiore...bo tak reklamujecie...a mnie tam jeszcze nie było...miłego pobytu dla Tadka.
    pozdrawiam
    Paweł

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)