ja jeżdżę wersją 4x6
ja jeżdżę wersją 4x6
No i taki sam temat powstał podczas Targów Turystycznych (info O rozjeżdzaniu Bieszczad w www.bieszczady.net.pl ) - różne stanowiska rózne wypowiedzi, różne argumenty... ale jest szansa że bedzie wilk syty i owca cała - kto bedzie chciał pokatować sprzęt pojedzie na extremy do dawnych pegeerów. Ci co spokojniej jeżdzą posuną jak wczesniej drogą na Smolnik...I mi to wystarczy (szczególnie po deszczu :D )
Pozdrownienia
PYTON
Przeczytałem wiele opinii na temat wkraczania pojazdów mechanicznych w zakazane miejsca których w Polsce jest wiele i jestem przeciwnikiem wkraczania w tzw zakazy . Bez ale .. Wybieram sie w Bieszczady autem 4x4 szukam pomocy gdzie mozna znalezsc jakies wskazówki co do wyboru tras tzw poza asfaltem . Jesli ktos zna takie drogi bardzo prosze o pomoc .Dziękuje
niektórzy już na miejscu oferują takie coś swoimi samochodami jako jedną z atrakcji więc może było by warto się z nimi skontaktować :) tylko nie wiem co oni na to...;/
:mrgreen::grin:
niektórzy już na miejscu ---- moze i tak ale ja nie szukam taplania sie w błocie co jest oferowane przez tych na miejscu i orania parków tylko ciekawych dróg i fajnych miejsc do ktorych mozna dojechac np gruntowymi drogami ..
hmm.. no nie do końca chodziło mi o taplanie się... a co do gruntowych to byle nie pchać się na zrywkowe i wywozowe...
Jesli znasz tamte tereny to poprosze o zaproponowanie jakiejs trasy tak na 2-4 dni .
pozdrawim
w sprawie wjazdów turystycznych nie czuję się kompetentna niestety;/
może ktoś inny:D
pozdrawiam
pozdrawiam i dziękuje bardzo
N.p.Droga Wołkowyja - Stężnica, Tarnawa Niżna- Bukowiec -płatna, Bystre- Przełęcz Żebrak
pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)