Krowie na rowie dość dwie słowie!
Krowie na rowie dość dwie słowie!
WUKA
www.wukowiersze.pl
ze zbioru detali nowoprzybyłych w Bieszczady chyba wolę mostki niż kamerki..![]()
Śledzeniem ani teraz ani w przyszłości sie nie przejmuję, kamerka może być użyteczna do podejrzenia pogody. Natomiast jak zatęsknię za biesami to otwieram sobie album. :)
A ja wsiadam w auto i za 4h jestem na miejscu - hmm, biorąc pod uwagę remonty to może się to przedłużyć...
mAAtylda
Anka-szklanka sorki ale pieprzysz trzy po trzy.Przecież na Tatry też są kamerki i Ty dobrze o tym wiesz.Kamerka jest w Kolibie z widokiem na Tarnice ale przecież nie na samej Tarnicy tudzież Pukowym Berdzie,więc Twoje zestawienia z Mnichem czy Rysami jest bezsensu.Kocham góry,Ty zapewne też a ponieważ nie znamy się osobiście szkoda się licytowac kto bardziej je miłuje i co dla nich jest najlepsze.Ja wiem jedno:dzięki tej kamerce(i tej w UG)jestem codziennie tam gdzie kocham być. Dzięki Ci Stachu.
Ostatnio edytowane przez robines ; 24-09-2010 o 11:37
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
wkurzające to co piszecie milosnicy Bieszczad od siedmiu boleści
Strasznie żal, że nie rozumiesz odczuć ludzi, którzy kochają Bieszczady...
Kochają je na prawdę, nie egzaltowanie - tak jak Ty - wnioskując po lekturze Twoich postów.
Daj se siana...
Jeżeli dłużej pozwiedzasz Biesy, może zmienisz zdanie i bez tej egzaltacji Twojej, zrozumiesz czym jest tak kamerka dla mnie i dla innych Forumowiczów...
Oho! Robi się niebezpiecznie....
mAAtylda
Niech stawiają kamerki oby schodów i kładek nie budowali :P
kochana Dorotko, ja i egzaltacja! w Bieszczadach pierwszy raz byłam jak Ciebie jeszcze na świecie nie było, nawet Twojego forum ii na szczęscie ani 1 jeszcze kamerki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki