cześc andrzej, no stara baba ze mnie, juz nawet nie pamietam ile mam lat, do setki to mi nie zostalo za wiele. może 40 albo 50, dzieci twierdzą że przesadzam i nawet mi pół wieku jeszcze nie stuknęło, mąż z kolei twierdzi że mi nic nie musi już stukac bo jestem od zawsze stuknięta, no i tak ztą kamerką...do d
Ależ licytacja. Tego jeszcze nie było aby kryterium wiek decydował czyja racja jest jedynie słuszna.
pozdrawiam
Marek
Heh, niezbadane są zakamarki ludzkiej natury i pewnie jeszcze nie takim cudom będziemy zacnymi świadkami
A wracając do kamerki to jest dość wątpliwe by nasze tu dysputy spowodowały jej zniknięcie...mnie ona pasuje bo podglądam sobie z oddali warunki przyrodniczo-pogodowe i jest git.
Jak pojawią się inne to podobnież z nich skorzystam, a gdy znajdę sie po drugiej stronie obiektywu to z większą starannością krzaczki będę wybierał ...by skorzystać poza kadrem
Pomyślności zwolennikom i przeciwnikom kogo- i czegokolwiek.
Najłatwiej dowalać innym, kiedy się jest anonimem.
WUKA
www.wukowiersze.pl
No niech sobie ta kamerka będzie jej czcicielom na zdrowiemi ona ani do egzaltowanego ani nieegzaltowanego kochania Bieszczadów potrzebna nie jest...
a poza tym pociesza mnie trochę fakt, z kamerkami też różnie bywa...
http://www.youtube.com/watch?v=puH8c...eature=related
A ja jednej rzeczy nie rozumiem.W czym przeszkadza jej obecność?
Zakłóca w jakiś sposób wizerunek Bieszczad?
Zmusza do patrzenia?
Nie.
Wolna wola.
Jeden patrzy, inny nie.
Ot, tyle.
I żeby od razu się wzajemnie obrażać.
Kompletnie tego nie rozumiem.
Nie moja bajka.
pozdrawiam wszystkich :)
no nikogo nie zmusza do patrzenia... ale kamerka patrzy na kazdego w strone ktorego jest wymierzona- czy on tego chce czy nie... tu juz nie wolna wola...
tez tego nie rozumiem.. co innego dyskusja - poglady wymienic zawsze mozna a wzajemne obrazanie sie jest bardzo paskudne...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)