A ja się bardzo ciesze że są kamerki, tu,z przed wyjazdem podglądnę pogodę i ciesze się okrutnie że jest tam cudnie.
Niestety Bieszczady nie są już dzikie, oprócz kładek, mostków, kamerek są jeszcze krzykacze i zostawione przez nich śmieci...
A ja się bardzo ciesze że są kamerki, tu,z przed wyjazdem podglądnę pogodę i ciesze się okrutnie że jest tam cudnie.
Niestety Bieszczady nie są już dzikie, oprócz kładek, mostków, kamerek są jeszcze krzykacze i zostawione przez nich śmieci...
mAAtylda
Nie obrażam się, zgodnie z życzeniem
...nie trafiłeś...nie było mnie, nie ma i nigdy nie będzie na żadnym portalu społecznościowym...chyba staję się w Twoich oczach jeszcze bardziej śmieszna...
jestem wyluzowana do granicale z nowej funkcjonalności się nie cieszę. Oczywiście, że nie każdy może tam przyjechać ale czy to automatycznie znaczy, że trzeba wsadzić tam kamerki?
jeeeej, jak masz fajnie!!![]()
Ja nie. Ale kamerka owszem...
http://www.ithome.pl/5.html
(a w tej leskiej - owszem tych co chciałam to rozpoznałam)
Pytanie było do Doroty ale ja tez odpowiem. Nie skończy się, podobnie jak nie skończyło się na jednej czy dwóch "ścieżkach dydaktycznych".
uważam, że za dużo myślisz.
Przegrzebałem Internet w poszukiwaniu informacji o tym, czy można instalować kamery internetowe. Nie ma takiego zakazu, tak więc dyskusje o tym, czy się komuś ten pomysł podoba, czy nie, są bez znaczenia. Warto odnieść się tu do powszechnie przyjętej zasady "nie pasuje ci coś, to się tym nie interesuj".
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)