Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: Kamery, webcamy w Bieszczadach

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Domyślnie Odp: Nowa kamerka w Bieszczadach

A ja się bardzo ciesze że są kamerki, tu,z przed wyjazdem podglądnę pogodę i ciesze się okrutnie że jest tam cudnie.
    Niestety Bieszczady nie są już dzikie, oprócz kładek, mostków, kamerek są jeszcze krzykacze i zostawione przez nich śmieci...
    mAAtylda

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

Cytat Zamieszczone przez robak Zobacz posta
    Ludzie, śmieszni jesteście, nie obraźcie się.
    Nie obrażam się, zgodnie z życzeniem

Na fejsbukach, naszych klasach i innych społecznościówkach wrzucacie zdjęcia oscylujące wokół lub przekraczające granicę dobrego smaku, a tu boicie się wejść w kadr kamerce robiącej zdjęcia z opłakaną rozdzielczością, w której wasza twarz miałaby szerokość mniejszą niż 2px.
    ...nie trafiłeś...nie było mnie, nie ma i nigdy nie będzie na żadnym portalu społecznościowym...chyba staję się w Twoich oczach jeszcze bardziej śmieszna...

Wyluzujcie trochę, cieszcie się, że powstaje nowa funkcjonalność, która przybliży ludziom Bieszczady chociaż w tym jednym, odświeżającym się co pięć minut obrazku. Nie każdy może tu przyjechać.
    jestem wyluzowana do granic ale z nowej funkcjonalności się nie cieszę. Oczywiście, że nie każdy może tam przyjechać ale czy to automatycznie znaczy, że trzeba wsadzić tam kamerki?

Pierwszą czynnością, jaką wykonałem po tym, jak dowiedziałem się kilka dni temu o kamerce było wrzucenie jej na aktywny pulpit, dzięki czemu co chwilę mam samozmieniającą się tapetę wspaniałych Bieszczadów.
    jeeeej, jak masz fajnie!!

Cytat Zamieszczone przez PaweleS Zobacz posta
    Asiu!!!!!!!
    Jesteś w stanie dostrzec na tych kamerkach sylwetkę człowieka na Tarnicy bądź Rawce????Naprawdę????
    Ja nie. Ale kamerka owszem...
    http://www.ithome.pl/5.html

(a w tej leskiej - owszem tych co chciałam to rozpoznałam)

Cytat Zamieszczone przez anka-szklanka Zobacz posta
    czy Ty naprawdę myslisz, że skończy sie na 1 kamerce?!?!pokazujacej obraz kilka km2
    Pytanie było do Doroty ale ja tez odpowiem. Nie skończy się, podobnie jak nie skończyło się na jednej czy dwóch "ścieżkach dydaktycznych".

Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
    chyba staję się w Twoich oczach jeszcze bardziej śmieszna...
    uważam, że za dużo myślisz.

Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
    Oczywiście, że nie każdy może tam przyjechać ale czy to automatycznie znaczy, że trzeba wsadzić tam kamerki?
    Przegrzebałem Internet w poszukiwaniu informacji o tym, czy można instalować kamery internetowe. Nie ma takiego zakazu, tak więc dyskusje o tym, czy się komuś ten pomysł podoba, czy nie, są bez znaczenia. Warto odnieść się tu do powszechnie przyjętej zasady "nie pasuje ci coś, to się tym nie interesuj".

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)