Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Graniczne post scriptum

klopsikx
    Guest

Domyślnie

Hmmm zastanwia mnie ta baszta z tylu, niewyremontowany dziedziniec hmm moze nie najpiekniejszy na dzis ale kiedys ..........ten palacyk jest

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

Dlugi ty tak nie zartuj bo ludziska pomysla ze to solina i z deskami sie rzuca do polanczyka lapac fale

Juz nie bede.
    Ale ja mieszkam w Bieszczadach bardzo północnych
    Długi

klopsikx
    Guest

Domyślnie

NO dobra nie bede zrzezdzil ale ten dziedziniec przez te pare lato to mogli by go sobie posprzatac, albo chociaz zamiesc ...??

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Domyślnie

Witajcie,
    A ja sobie myślę, że wreszcie przyszedł czas na KWATERY Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA w Bieszczadach :) I ktoś wyszedł na przeciw tym moim, a i wielu innych , oczekiwaniom :P Mnie się podoba - to jest wcielenie w życie hasła: 'frontem do klienta' :P
    I proszę mi się tu nie zaśmiewać Szanowny Długi, ze to od wiatru tak się komuś porobiło...:)
    Wreszcie będę mógł polecać na czacie zbłąkanym odkrywcom gór zamiast Chrewtowego nędznego pola namiotowego miejsce godne każdego prawdziwego Bieszczadnika :P
    Z bieszczadziałym pozdrowieniem,
    Derty

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

No tak...prawdziewe kwatery...to może przeniesmy ten zameczek...np do Wołosatego.... bedzie w Biesach dla prawdziwych biesadnikow...(rany, zabija mnie zaraz....) a własciwie biesiadników, będzie psaował do oklicy...może jakaś biała dama w zamku...zaraz turysty beda walić tłumami...tylwko ta droga dojazdowa...ale jak zrobia przejście graniczne na słowację to i droga bedzie lepsza, i dewizy napłyna...UNIA NAM TO ZAFUNDUJE!!! a ustrzykach G. jakiś francuski (tfu) koncern postawi hipermarket, taniej niz najtaniej....Przepraszam ale własnie poczytałem info o planowanych przejściach granicznych i tam było tez o Wołosatym-normalny terminal graniczny...mam nadzieje ze zostanie to na planach...

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

przepraszam, zapomiałem w poście...Pozdrawiam wszystkich. Paweł

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyton
    np do Wołosatego.... bedzie w Biesach dla prawdziwych biesadnikow...(rany, zabija mnie zaraz....) a własciwie biesiadników, będzie psaował do oklicy...może jakaś biała dama w zamku...zaraz turysty beda walić tłumami...tylwko ta droga dojazdowa...ale jak zrobia przejście graniczne na słowację to i droga
    No żesz A ja znowu o niczym nie wiem. Jakiś podkop pod Ukrainą szykują? Ale ta technika prze, człek nie nadąża ;-)
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr
    Cytat Zamieszczone przez pyton
    np do Wołosatego.... bedzie w Biesach dla prawdziwych biesadnikow...(rany, zabija mnie zaraz....) a własciwie biesiadników, będzie psaował do oklicy...może jakaś biała dama w zamku...zaraz turysty beda walić tłumami...tylwko ta droga dojazdowa...ale jak zrobia przejście graniczne na słowację to i droga
    No żesz A ja znowu o niczym nie wiem. Jakiś podkop pod Ukrainą szykują? Ale ta technika prze, człek nie nadąża ;-)
    Piotrze, a może Pyton to jakiś dżentelmen jeszcze przedwojenny i pamięta, że Polska na tym obszarze graniczyła z Czechosłowacją (a konkretnie z jej częścią - tzw. Rusią Zakarpacką, dopiero po wojnie przyłączoną przez Stalina do USRR).
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

Domyślnie

Widze że suchej nitki nawet na Pytonie nie zostawicie. Dobry lincz nie jest zły... :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

Tak podkop...pomyliłka, bo wcześniej było o przejściach ze Słowacją stąd zamiast Ukrainy Słowacja - nie popuszczą...zlinczują...a jak człowiek wściekły to i głupoty pisze.Wniosek: zanim coś napiszę to ochłonę, cholela ale widze że sie pomysł spodobał z tym zamkiem...hehe
    pozdrawiam
    Paweł

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)