Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: 8 marca

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Re: A może by jednak trochę pospać zimą...

Cytat Zamieszczone przez Kriss40
    Jednak brak snu żle robi na misie... oj źle...
    Z pewnością - ale nie zwolniło to żadnego znanego mnie osobiście misia bieszczadzkiego od myślenia i przyzwoitości.

Pozdrawiam

i wolę być nielubianym przez 365 dni aniżeli w tym dniu przyjmować podzięki za fałsz (bo chyba nie nazwiecie tego składaniem życzeń)

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Cytat Zamieszczone przez Michał
    Jednak brak snu żle robi na misie... oj źle...
    Z pewnością - ale nie zwolniło to żadnego znanego mnie osobiście misia bieszczadzkiego od myślenia i przyzwoitości.

Pozdrawiam

i wolę być nielubianym przez 365 dni aniżeli w tym dniu przyjmować podzięki za fałsz (bo chyba nie nazwiecie tego składaniem życzeń)
    O przyzwoitości wole sie nie wypowiadac, natomiast tego, że brak snu na myslenie źle wpływa, to chyba udowadniać nie trzeba...
    Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie

wszytkiego najlepszego wszystkim Paniom

zyczy Pawel
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Domyślnie

Dołączam sie do życzeń dla wszyskich Pań(niestety,bez obrazka,bo taki ze mnie juz "pseudointernauta" :( )
    Pozdrawiam,do zobaczenia na KIMB-ie :D

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

O przyzwoitości wole sie nie wypowiadac, natomiast tego, że brak snu na myslenie źle wpływa, to chyba udowadniać nie trzeba...
    Pozdrawiam
    Lepiej przeczytaj jeszcze raz poprzedni mój post i zastanów się, czy aby na pewno był do facetów. dalszą wymianę zdań proponuję na priva, gdyż nie chcę dobić sobie statusu gaduły forumowego postami o ...... Maryni

Pozdrawiam

P.s.
    Jestem misiem opolskim - u nas tempczer up 0 Celsusu - więc kimanie mam z bańki i całą reszta tego co sugerujesz jest do bani.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie Ależ chyba tylko o tochodzi... (tobie)

Do bani to sa chyba te twoje posty...własnie o d... Maryni. I chyba o to ci tylko chodzi, zeby ich po prostu dużo natrzaskac...hihi.. Baw sie więc dobrze, bo ja wysypiam sie (w przeciwienstwie do ciebie) i zachowałem na szczęście jasnośc umysłu...Jedno jest pewne - zgadzam sie z tobą, że ta dyskusja nie ma sensu...
    Na tym kończe polemike - musisz sobie innych sprowokować do bicia postowego rekordu... sorki.
    Pozdrawiam
    Kris40

Bieszczadnik Awatar ww
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Płoty

Domyślnie

oj samce, samce jak zwykle się czubicie ! wszędzie tylko walka i stawanie w konkury, co to konkurs na mistera jakiś czy co ? jakieś znaczenie terytorium forumowego wyścig na ilość postów? walki godowe? wyluzujcie bo kłócić się o to czy wypada składać życzenia to już chyba przesada.

życzeń i miłych słów nigdy za wiele i trzeba wykorzystać każdą okazję jeśli ktoś nieśmiałością grzeszy to przynajmiej dziś niech się ośmieli !!!

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Kobiet, jesteście Super i należą Wam się miłe słowa, bo choć tak naprawdę Was Kochamy często robimy wszystko aby się z tym nie zdradzić taki to już męski ród.
    Pozdrawiam wszystkich wielkich i tych z manią wielkości też.
    Raduje się serce
    Raduje się dusza
    Gdy się znów na trasę
    W Bieszczady wyrusza

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie Masz rację

Nie wiem, jak inni, ale ja - ze wstydem - przyznaję Ci rację.
    Zwłaszcza, że temat związany ze świętem naszych Pań tym bardziej do tego nie upowaznia. Obiecuję, ze nie dam sie juz więcej sprowokowac.
    A życzenia dla wszystkich Bieszczadniczek jeszcze raz powtarzam.
    Pozdrawiam
    Kriss40

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

hmmm... alez slodko na duszyczce...

Milo ze przynajmniej panmowie z czatu pamietali o naszym swiecie.... niestety w mojej pracy panowie nie wiedza co to dzien kobiet (po za moim braciszkiem-ktory dal nam po kwiatuszku)
    jednak milo dostac kwiatka :)

Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz goraco dziekuje za zyczonka

K. vel wredotka

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)