Cytat Zamieszczone przez Wilku
New Age to prawa ręka globalizacji
Nie zgadzam sie ..to jest troche inaczej ..pod New Age powinno się rozumieć nastanie "nowej ery" - ery miłości i pokoju ..właśnie ery wodnika ..to piękny ideał hipisowki lecz jak to zwykle bywa komercja wszędzie się wciśnie i gdy mnął wielki boom ruchu musiał zostać zkomercjalizowany siłą rzeczy ..powstał powiedzmy "neo New Age" i to jest to o czym mówisz ...a w Bieszczady wraca chyba ten prawdziwy New Age ..mam przynajmniej taką nadzieję ..to jest po prostu ziemia która jeszcze żyje ...potoki szepcą własną mową i stare buki gadają ..a każdy z kamieni na twej drodze ma swoja historię do opowiedzenia ..era wodnika to tak naprawde nic fizycznego tylko pewien stan duszy właściwy tylko ludziom mający kwiaty we włosach (...pomijając juz słowo wiatr :)) :D
Wilku, Ty nawet nie wiesz, jak Cię lubię. Naprawdę i bardzo. I to z dwóch ważnych, bardzo dla mnie ważnych powodów - 1) pięknie to napisałeś, 2) niw spomniałeś o wietrze... Może kiedyś się spotkamy - wtedy opowiem Ci, ile nieszczęścia może przywiać wiatr... Niestety, Biesy też nie są od wiatru wolne. Tam też wiatr poczynił mnóstwo zła. W kazdym razie ja o tym nie potrafię zapomnieć...