Eeeeeee...... a przepraszam, na jakim forum TEN post sie znajduje...? Bo mi sie wydawalo ze wlasnie na "forum dyskutujacym o miejscu KIMB"???Zamieszczone przez krawc
Eeeeeee...... a przepraszam, na jakim forum TEN post sie znajduje...? Bo mi sie wydawalo ze wlasnie na "forum dyskutujacym o miejscu KIMB"???Zamieszczone przez krawc
OKi wspaniale nie chce mieszac bo mie nie bedzie na Kimbie ale jednakze ....
Porzadek porzadek przy tego typie imprezie jest nieunikniony i musi sie pojawic kolektyw albo lider ktory ogarnie calosci i zorganizuje co nieco .........
Wiec mam prosbe jezeli ma ktos czas i sensownie potrafi zorganizowac imprezke niech wklei swoja propozycje jako osobny temat, i niech bedzie pare tego typu miejsc..bo jezeli nie ma konkurencji to jakosc czasmi moze spasc
Niech umiesci tam warunki dojazd , mozliwosci bazy, sanitariaty swoje propozycje imprezy czli na uczta , chlanie na umor czy tez granie na gitarze , wspolne wyjscie na szlak itp itp oraz cene coby to mialo wszystko rece i nogi. Niech ludziska glosuja na to miejsce i program ktore sie im bardziej beda podobac. Jezeli ktos zna lepsze niech umiesci swoja propozycje ...., wiem wiem ale wszystkim ludzim nigdy nie dogodzimy.Taka jest moja propozycja
irku wykaz sie widze ze kombinujesz w dobra strone.
Drogi adminie prosze zapelowac do pozostalych bieszczadnikow internautow coby sie wykazali a nie prowadzili dysputy ktore miejsce jest lepsze bo taka droga to mozemy zajsc co najwyzej do lasu na grzyby, a nie zorganizowc spotknie grupy ok 30-50 osob
z calej polski w dodatku przydalaby sie jakas integracja, zna ktos moze jakies zabawy ? bo by sie przydaly
Klopsikx - ja znam, ja znam fajna zabawę. Pobawmy się w doktora ;-)
Hmm mam nadzieje ze nie ze mna ............. ale dzis to nigdy nic nie wiadomo , a po mydlo nie mysle sie schylach :)
nikt Ci nie kaze sie kapac z facetami.... hihihihi :)
Do Admina.
No i masz Dariusz skutki przerostu demokracji. Będą tak teraz dyskutować - każdy wuj na swój strój. Poza tym zeszli z tematu. W końcu Kaha chyba będzie musiała schylić się po to mydło, które wypadło Klopskixowi i Doczu.
Żarty na bok. Znasz już opinie innych, teraz czas na Twoją decyzję - decyzję Admina, Prezydenta Forum.
Z lektury postów widzę, że najlepszym miejscem III KIMB byłby obiekt, w którym i jakieś tanie żarcie podadzą (aby się nie narobić i za dużo nie taszczyć ze sobą), i część osób będzie mogła przenocować. A pozostali powinni mieć jakąś bazę noclegową w pobliżu, tak aby z niej dojść na KIMB, a nie dojechać (chodzi głównie o powrót).
Oczywiście musi to być obiekt w jakiejś urokliwej bieszczadzkiej miejscowości.
Uważam też, że kongres powinien mieć też bardziej "stacjonarny" charakter, tj. taki jak w ub. roku. Można go zaplanować na jakieś 2 - 3 dni. Główne "obrady" 1-go dnia, a w następne dni wieczorne spotkania, na których zostaną podsumowane całodzienne prace "komisji problemowych". Można wtedy urządzić konkurs np. na największego bąbla na pięcie.
Zatem jakaś knajpka raczej, moim zdaniem, odpada. Było to dobre na I KIMB, na rozruch imprezy, poznanie się uczestników forum.
Taki trochę dłuższy KIMB to też okazja dla tych, którym nie pasuje konkretny dzień, ale nazajutrz ... to już co innego. Ja np. dzień 22 maja mam zajęty, ale jak mi coś odbije, a w Radomiu nic złego nie wydarzy, to w niedzielę 23 maja rano wsiadam w auto i wieczorem melduję się na KIMB-ie.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Data spotkania głównego o której wspomniał Admin to niewątpliwie kawałek organizacyjny, więc TU.
Ja myślę że najlepiej 22.05 sobota znaczy, ponieważ daje to możliwośc dojechania o czasie nawet jeśli ktoś jeszcze w piątek by przyjechac nie mógł, i powrotu gdyby trzeba koniecznie na poniedziałek.....
Xiro
Ja w sierpniu 2004r. tez "bylam" - moze sie widzielismy???Zamieszczone przez krawc
patrze w kalendarz dla pewnosci no ale nie bylo jeszcze sierpnia w 2004 wiec moze i ja bede wtedy w Jaworcu :)Zamieszczone przez krawc
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Sorry-to oczywiście pomyłka-w Jaworcu byłem w sierpniu 2003r.
Belze_bob
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki