Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Organizacja kongresu

Bieszczadnik Awatar Szaszka
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    znad morza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krawc
    Przez przypadek wszedłem na ten "temat" forum. I po zapoznaniu sie z wypowiedziami-jeden wniosek - te informacje powinny trafic na forum dyskutujące o miejscu KIMB.
    Belze_bob
    Eeeeeee...... a przepraszam, na jakim forum TEN post sie znajduje...? Bo mi sie wydawalo ze wlasnie na "forum dyskutujacym o miejscu KIMB"???

klopsikx
    Guest

Domyślnie

OKi wspaniale nie chce mieszac bo mie nie bedzie na Kimbie ale jednakze ....
    Porzadek porzadek przy tego typie imprezie jest nieunikniony i musi sie pojawic kolektyw albo lider ktory ogarnie calosci i zorganizuje co nieco .........
    Wiec mam prosbe jezeli ma ktos czas i sensownie potrafi zorganizowac imprezke niech wklei swoja propozycje jako osobny temat, i niech bedzie pare tego typu miejsc..bo jezeli nie ma konkurencji to jakosc czasmi moze spasc
    Niech umiesci tam warunki dojazd , mozliwosci bazy, sanitariaty swoje propozycje imprezy czli na uczta , chlanie na umor czy tez granie na gitarze , wspolne wyjscie na szlak itp itp oraz cene coby to mialo wszystko rece i nogi. Niech ludziska glosuja na to miejsce i program ktore sie im bardziej beda podobac. Jezeli ktos zna lepsze niech umiesci swoja propozycje .... , wiem wiem ale wszystkim ludzim nigdy nie dogodzimy.Taka jest moja propozycja
    irku wykaz sie widze ze kombinujesz w dobra strone .
    Drogi adminie prosze zapelowac do pozostalych bieszczadnikow internautow coby sie wykazali a nie prowadzili dysputy ktore miejsce jest lepsze bo taka droga to mozemy zajsc co najwyzej do lasu na grzyby, a nie zorganizowc spotknie grupy ok 30-50 osob
    z calej polski w dodatku przydalaby sie jakas integracja, zna ktos moze jakies zabawy ? bo by sie przydaly

Bieszczadnik Awatar Doczu
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Domyślnie

Klopsikx - ja znam, ja znam fajna zabawę. Pobawmy się w doktora ;-)

klopsikx
    Guest

Domyślnie

Hmm mam nadzieje ze nie ze mna ............. ale dzis to nigdy nic nie wiadomo , a po mydlo nie mysle sie schylach :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

nikt Ci nie kaze sie kapac z facetami.... hihihihi :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Do Admina.

No i masz Dariusz skutki przerostu demokracji. Będą tak teraz dyskutować - każdy wuj na swój strój. Poza tym zeszli z tematu. W końcu Kaha chyba będzie musiała schylić się po to mydło, które wypadło Klopskixowi i Doczu.

Żarty na bok. Znasz już opinie innych, teraz czas na Twoją decyzję - decyzję Admina, Prezydenta Forum.

Z lektury postów widzę, że najlepszym miejscem III KIMB byłby obiekt, w którym i jakieś tanie żarcie podadzą (aby się nie narobić i za dużo nie taszczyć ze sobą), i część osób będzie mogła przenocować. A pozostali powinni mieć jakąś bazę noclegową w pobliżu, tak aby z niej dojść na KIMB, a nie dojechać (chodzi głównie o powrót).
    Oczywiście musi to być obiekt w jakiejś urokliwej bieszczadzkiej miejscowości.

Uważam też, że kongres powinien mieć też bardziej "stacjonarny" charakter, tj. taki jak w ub. roku. Można go zaplanować na jakieś 2 - 3 dni. Główne "obrady" 1-go dnia, a w następne dni wieczorne spotkania, na których zostaną podsumowane całodzienne prace "komisji problemowych". Można wtedy urządzić konkurs np. na największego bąbla na pięcie.
    Zatem jakaś knajpka raczej, moim zdaniem, odpada. Było to dobre na I KIMB, na rozruch imprezy, poznanie się uczestników forum.
    Taki trochę dłuższy KIMB to też okazja dla tych, którym nie pasuje konkretny dzień, ale nazajutrz ... to już co innego. Ja np. dzień 22 maja mam zajęty, ale jak mi coś odbije, a w Radomiu nic złego nie wydarzy, to w niedzielę 23 maja rano wsiadam w auto i wieczorem melduję się na KIMB-ie.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Xiro
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Łódź

Domyślnie

Data spotkania głównego o której wspomniał Admin to niewątpliwie kawałek organizacyjny, więc TU.
    Ja myślę że najlepiej 22.05 sobota znaczy, ponieważ daje to możliwośc dojechania o czasie nawet jeśli ktoś jeszcze w piątek by przyjechac nie mógł, i powrotu gdyby trzeba koniecznie na poniedziałek.....

Xiro

Bieszczadnik Awatar Jagna
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Łódź

Domyślnie

Pierwszy raz byłem w Jaworcu ok. 25 lat temu, ostatni raz w sieirpniu 2004r i wiem, że takiegio klimatu nie mają Suche Rzeki, aczkolwiek sa wielce urokliwym miejscem. I pytanie które ostatnio zadałem-czy da się zrobic KIMB w jednym miejscu?
    Ja w sierpniu 2004r. tez "bylam" - moze sie widzielismy???

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie

Pierwszy raz byłem w Jaworcu ok. 25 lat temu, ostatni raz w sieirpniu 2004r
    patrze w kalendarz dla pewnosci no ale nie bylo jeszcze sierpnia w 2004 wiec moze i ja bede wtedy w Jaworcu :)
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik Awatar krawc
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Sorry-to oczywiście pomyłka-w Jaworcu byłem w sierpniu 2003r.
    Belze_bob

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)