Przez przypadek wszedłem na ten "temat" forum. I po zapoznaniu sie z wypowiedziami-jeden wniosek - te informacje powinny trafic na forum dyskutujące o miejscu KIMB. Bo stanowią one odpowiedź na pytania (które ja z uporem maniaka powtarzałem) - jak wyglada organizacja KIMB. I proponuję, aby uzmysłowic to potencjalnym uczestnikom KIMB: Że nikt im nie urządza imprezy, że nikt nie przyjedzie na gotowe , że wszystko (prawie) muszą sami zorganizować, łącznie z noclegiem.
Przyznaję, że ja byłem zwolennikiem jednego miejsca dla wszystkich, dlatego tak niejednoznacznie sie wypowiadałem w głosowaniu odnośnie miejsca KIMB. Przyznaję tez rację tym którzy mówią, że Jaworzec ma "klimat" . Pierwszy raz byłem w Jaworcu ok. 25 lat temu, ostatni raz w sieirpniu 2004r i wiem, że takiegio klimatu nie mają Suche Rzeki, aczkolwiek sa wielce urokliwym miejscem. I pytanie które ostatnio zadałem-czy da się zrobic KIMB w jednym miejscu? Wygląda z tego co napisaliście, że się to nie uda , jeśli wszyscy dopiszą. Dlatego, jesli zdaniem weteranów nie da się zebrać na stałe wszystkich w jednym miejscu, całym sercem jestem za wskazaniem miejsca , które nas połączy chociaz na kilka godzin -czyli miejsca zlotu gwiaździstego KIMB
Belze_bob

Odpowiedz z cytatem
Zakładki