OKi wspaniale nie chce mieszac bo mie nie bedzie na Kimbie ale jednakze ....
Porzadek porzadek przy tego typie imprezie jest nieunikniony i musi sie pojawic kolektyw albo lider ktory ogarnie calosci i zorganizuje co nieco .........
Wiec mam prosbe jezeli ma ktos czas i sensownie potrafi zorganizowac imprezke niech wklei swoja propozycje jako osobny temat, i niech bedzie pare tego typu miejsc..bo jezeli nie ma konkurencji to jakosc czasmi moze spasc
Niech umiesci tam warunki dojazd , mozliwosci bazy, sanitariaty swoje propozycje imprezy czli na uczta , chlanie na umor czy tez granie na gitarze , wspolne wyjscie na szlak itp itp oraz cene coby to mialo wszystko rece i nogi. Niech ludziska glosuja na to miejsce i program ktore sie im bardziej beda podobac. Jezeli ktos zna lepsze niech umiesci swoja propozycje ...., wiem wiem ale wszystkim ludzim nigdy nie dogodzimy.Taka jest moja propozycja
irku wykaz sie widze ze kombinujesz w dobra strone.
Drogi adminie prosze zapelowac do pozostalych bieszczadnikow internautow coby sie wykazali a nie prowadzili dysputy ktore miejsce jest lepsze bo taka droga to mozemy zajsc co najwyzej do lasu na grzyby, a nie zorganizowc spotknie grupy ok 30-50 osob
z calej polski w dodatku przydalaby sie jakas integracja, zna ktos moze jakies zabawy ? bo by sie przydaly

Odpowiedz z cytatem