jestem za
jestem za
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Zgadzam się, ale pod warunkiem, że Wysoki Kongres powoła speckomisję ds. wyjaśnienia okoliczności zniknięcia mojego skarbu, przekazanego dla mnie w ub. roku przez II KIMB.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ja jestem także za Sękowcem, oczywiście nocuję w namiocie:))))) dla VIPów! Bardzo miło bedzie mi wrócić własnie tam. SB nie martw się, razem wykopiemy, nie wierzę , że wilki osmieliłyby sie przekopać ogródek P.Basi i zabrać Twój skarb, jestem pewna że ciągle tkwi w ziemi.
Pozdrawiam
Agnieszka
A nagrode jakas wyznaczyles za odnalezienie skarbu (tylko nie proponuj 10% wartosci) to musi byc cos extraZamieszczone przez Stały Bywalec
![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Dobrze, niech więc będzie całe 100% dla znalazcy. Musi się liczyć tylko z koniecznością zapłacenia podatku od nieujawnionego źródła dochodu. Bo gdyby znalezienie skarbu ujawnił, to przeszedłby on na własność Skarbu Państwa.Zamieszczone przez irek
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Mnie się tam Dertyego propozycja podoba - rzeczywiście nie jest to najtańsze rozwiązanie - ale ....
Myślę że będziemy się doskonale bawić, a nie jedziemy tam przecież na miesiąc, a tylko na kilka dni i majątku na to nie wydamy. Poza tym atmosfera sprawdzona więc wiadomo, że nie od miejsca a od naszych starań zależy to, jak sie będziemy bawić.
Sękowiec jest ok.
Pozdrawiam
J.
a ja nie wiem a Zbyniek to jeszce mniej wie niz ja:)
Ludzie byleby z Wami i w Biesy. A Wy nas jak dzieci za raczkę prowadzcie:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki