Strona 16 z 47 PierwszyPierwszy ... 6 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 466

Wątek: Bieszczady w radiu i TV

Bieszczadnik Awatar Czarek pl
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Domyślnie Odp: Bieszczady w tv

Piątek 31.08.07 TV Polonia godz.11.15 i 17.55-Ikonopisanie po bieszczadzku.

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

W czasie II Anielskich Spotkań w Toruniu 2 października o godz 18 tej zacznie sie koncert Małżeństeństwa z Rozsadku i Starego Dobrego Małżeństwa w Ogrodzie Domu Mieszczańskiego przy ulicy Podmurnej.Przybywajcie!

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Dodam tylko,że w razie złych warunków pogodowych,koncert odbędzie się w sali teatru Baj Pomorski.Zapraszam do wspólnego...śpiewania!

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Dzisiaj rano /może to powtórzą?/ widziałem w TVN Meteo końcówkę programu o Bieszczadzie. Tak, tak o Bieszczadzie. Najpierw jeden z Zakapiorów z Cisnej opowiadał o pochodzeniu nazw geograficznych. Potem pokazano hyżę w której na piecu spała jakaś kobiecina. Następnie pokazano Łopienkę i to mi się podobało. Na koniec ubawiłem sie setnie. Pokazano wypał i ludzi na nim pracujących. Zastanawiam się tylko dlaczego właściciel jednej z Karczm w Bieszczadzie musi sobie dorabiać na wypale? Grał on taką rolę w tym filmie. A może chce zaistnieć w TV? Podobało mi sie bardzo łowienie pstrągów gołymi rękami w potoku. Po zaczerpnięciu powietrza przez pstrągi przestały one natychmiast się ruszać. A może po prostu TV znowu coś manipuluje i oni je wyławiali już martwe?
    Pozdrawiam
    bertrand236

Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Z tego co wyczytałem na stronie TVN Meteo,ten program jest codziennie o 9.45,11.45,14.45,17.45,19.45,21.45.Mam nadzieje,ze to właśnie Bertrand ogladałeś.

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Ma może ktoś Bazę Ludzi Umarłych na vcd albo dvd ?
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Dzisiaj rano /może to powtórzą?/ widziałem w TVN Meteo końcówkę programu o Bieszczadzie. Tak, tak o Bieszczadzie. Najpierw jeden z Zakapiorów z Cisnej opowiadał o pochodzeniu nazw geograficznych. Potem pokazano hyżę w której na piecu spała jakaś kobiecina. Następnie pokazano Łopienkę i to mi się podobało. Na koniec ubawiłem sie setnie. Pokazano wypał i ludzi na nim pracujących. Zastanawiam się tylko dlaczego właściciel jednej z Karczm w Bieszczadzie musi sobie dorabiać na wypale? Grał on taką rolę w tym filmie. A może chce zaistnieć w TV? Podobało mi sie bardzo łowienie pstrągów gołymi rękami w potoku. Po zaczerpnięciu powietrza przez pstrągi przestały one natychmiast się ruszać. A może po prostu TV znowu coś manipuluje i oni je wyławiali już martwe?
    Pozdrawiam
    Widziałem dzisiaj reklamę tego programu.Jest to magazyn Ecotropi mozna go obejrzeć w TVN 7 lub TVN Meteo i wszystko wskazuje na to,ze ten magazyn właśnie widział Bertrand.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Pozdrawiam
    Jest jeden plus tego programu. Jest on realizowany w dużej mierze za pieniądze społeczne. Urząd Marszałkowski i niektóre UG także dołożyły się do tej produkcji. Mi osobiście ta produkacja nie podoba się ale podziwiam zaangażowanie niektórych Kolegów. Z tego co oriętuję się to reklamodawcy (pojawiaące się banery) są zadowoleni z efektów tej reklamy. To nie jest film o Bieszczadach ale film reklamowy.

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    Stalowa Wola

Witam
    Znalezione w Bieszczady .net
    Zakapiorskie Bieszczady 13-11-2007 21:36
    Telewizja Polska S.A. Oddział w Rzeszowie 22 listopada 2007 r. rozpoczyna emisje cyklu reportaży pod wspólnym tytułem „Zakapiorskie Bieszczady” autorstwa Andrzeja Potockiego. Odcinki premierowe będą pokazywane w TVP Rzeszów, w każdy czwartek o godz. 19.15. Można je będzie także obejrzeć w Internecie na stronie http://ww6.tvp.pl/6389.dzialy

Oto
    tytuły poszczególnych odcinków:
    1.„Zakapiorskie Bieszczady” odcinek pilotażowy
    2.„Traperski żywot „Prezesa” o Ryśku Krzeszewskim z Chmiela
    3.„Malowane Bieszczadom” o Jarku Trojanowskim z Przygłupia
    4.„Niepokorny Lach” o Andrzeju Lachu-Załęskim z Ustrzyk Górnych
    5.„Człowiek z widokiem” o Krzyśku Szymali ze Srzebowisk
    6.„Z głową w chmurach” o Lutku Pińczuku z Połoniny Wetlińskiej
    7.„Mocny gość” o Ryśku Denysiuku „Burym” z Cisnej
    8.„Gadający wierszem” o Ryszardzie Szocińskim ze Strzebowisk
    9.„Udomowiony przez konie” o Adamie Rymarowiczu z Posady Leskiej
    10.„Łazor zwany Jurandem” o Marianie Łęgowskim z Leska
    11.„Blues na tratwie” o Michale Giercuszkiewiczu z Zatoki Teleśnickiej
    12.„Wymarzył swoje zesłanie” o Krzysztofie Brossie z Teleśnicy Sannej.
    Milego ogladania jak czas pozwoli.

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Hm!Punkt nr 3..."z Przygłupia"?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów