Mi z tego linku działa. Oglądam w okienku na stronie. (Jako przeglądarki używam Opery).
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
Andrzeju nie wiem skąd "zaglądasz" na stronę ITVP, ale z tego co mi wiadomo użytkownicy z zagranicy muszą wnieść opłatę za korzystanie z usług ITVP. Zaloguj się przez jakieś polskie proxy powinno pomóc.
pzd. kamil
Wiosna 2010 roku na antenie dokumentalnego kanału TVP Historia będzie obfitowała w wiele premierowych filmów
"Tajemnicze Bieszczadzkiego worka"
cykl trzech filmów realizowanych w HD. Dolina górnego Sanu zwana „Bieszczadzkim workiem” - najdalej na południowy wschód wysunięty skrawek Polski to przed II wojną światową najbardziej zagospodarowana, a dziś najdziksza część Bieszczadów. Poznawanie tajemnic tej enklawy, oddzielonej od reszty Polski pasmem górskim, przypomina odkrywanie śladów zaginionej cywilizacji. Cywilizacji, która uległa zagładzie pod koniec lat czterdziestych XX wieku.
http://www.lwow.com.pl/
“Jeśli zapomnę o nich, Ty Boże zapomnij o mnie” – Adam Mickiewicz ( i )
http://www.stowarzyszenieuozun.wroclaw.pl/index.htm
TVP HISTORIA
Tajemnice Bieszczad:Bieszczady za zamkniętymi drzwiami niedziela 6 czerwca godz. 14:45
Tajemnice Bieszczad: W poszukiwaniu źródeł Sanu niedziela 6 czerwca
godz. 22:45
Tajemnice Bieszczad środa 9 czerwca godz. 18:30
Tajemnice Bieszczad: Bieszczady za zamkniętymi drzwiami czwartek 10 czerwca godz.18:30
Tajemnice Bieszczad piątek 11 czerwca godz. 18:25
Tajemnice Bieszczad niedziela 13 czerwca godz. 12:00 - 13:00
Ostatnio edytowane przez bernardyn ; 01-06-2010 o 19:13
Będzie pewnie interesująco - szkoda, że TVP Historia jest aż tak niszowa i nie uda się obejrzeć
pozdrówka :-)
a może to ktoś nagrać i później udostępnić dla tych co nie mają tego kanału
Ja bym się dołączył o prośby, bo na cyfrze tego nie ma :/
Ostatnio edytowane przez wtak ; 07-06-2010 o 10:18 Powód: dubelt
pozdrówka :-)
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki