Witam troche z innej beczki.Wiecie może skąd można ściągnąć jakies filmiki, filmy o bieszczadach, cokolwiek co jest z nimi związane?
Z góry dzieki
Witam troche z innej beczki.Wiecie może skąd można ściągnąć jakies filmiki, filmy o bieszczadach, cokolwiek co jest z nimi związane?
Z góry dzieki
8 .08,o 20.00 na kanale "Kino Polska"kolejna powtórka filmu "Wilcze echa",czyli panoramy "Biesów" A.D. 1968 i Bruno O`Ya w roli dzielnego porucznika Słotwiny .
Polecam.
Dzis (sobota 3 wrzesnia) o 15,50 oraz jutro o godz. 3,20 kolejna powtorka filmu "Wilcze echa".
W niedziele (4 wrzesnia) o 4,55 film "Osadnicy".
Wszytkie pozycje na kanale KINO Polska.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
W czwartek (29 wrzesnia) o 4:05 "Opowieść bieszczadzka" na kanale KINO POLSKA
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Z chęcią bym Ci pomogła, ale sama nie wiem, mimo że mieszkam w Bieszczadach hehe :) a tak na marginesie to poco Ci to? czyżbyś tak bardzo uwielbiał Bieszczady?Zamieszczone przez zubow83
Jutro, w ostatni czwartek roku, "Kawa czy herbata" na TVP1 bedzie nadawana z Leska. Poczatek godz. 6,00.
Pozdrawiam
Jaro
Witam wszystkich na forum,
Chciałem donieść że, TV Kultura szykuje nam w sobotę spotkanie z Bieszczadami,a
na deser rewelacja….SIEKIEREZADA!!!!!
serwus nico
czy TVKultura to kanał na satelicie? jakoś nie mogę skojarzyć
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Przepraszam za mały błąd,to ma być TVP Kultura.
Jest napewno w kablówkach i w pakiecie Cyfra +
dzięki za info
Opole pozdrawia Opole :).
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki