Co prawda info było dla wszystkich,ale to miło że opole sie spotkało,pozdrowienia
Co prawda info było dla wszystkich,ale to miło że opole sie spotkało,pozdrowienia
W programie wezmą udział na żywo: Elżbieta Dzikowska, Jerzy Janicki, Wojciech Grzanecki, Andrzej Potocki, Ryszard Szocińsk i być może Tomasz Żyto-Żmijewskii. Blok programowy o Bieszczadach potrawa 4 godziny.
Szczegóły na temat programu "Korzenie kultury: Bieszczady" można znależć na stronie
http://ww2.tvp.pl/4102,20060110289205.strona
Dzięki andrzej627 za info.No,no sobotni wieczór zapowiada się rewelacyjnie...Chyba trzeba będzie uruchomic nagrywarkę dvd... :D
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Nie chyba tylko na pewno trzeba to nagrywać. Każdy nagrywa na tym co ma.
Mam magnetofon szpulowy :D ale to chyba niezbyt dobry pomysł. :D A tak poważnie nie będzie mnie w sobotę ani przy telewizorze, ani nawet w kraju. Jakby ktoś nagrywał na jakiejś płycie tylko na Boga nie na winylowej, to chętnie odkupię jedną kopię. Warunek: chcę mieć wszystko, co będzie dotyczyło Bieszczadu. Na ewentualne reklamy przymkne oko, albo liczę na rabat.
Pozdrawiam
bertrand236
Czy ten blok o którym mówicie, zaczyna się od 17.00, kończy o 20.00, a później o 21.00 Siekierezada?
A może ktoś to może nagrać w wersji elektronicznej (divx) i wrzucic na emula? Stamtąd każdy mógłby se ściągnąć.
Ja nie ma TVP Kultura i kicha.
Proszę dla Wszystkich co nie mogą link na muła
http://tinyurl.com/ocn4y
Pozdr
Kolejność jest taka:
17:05
Dwie ojczyzny - dyskusje młodych Łemków; film dokumentalny 1987
17:45
Łemkowie - modlitwa za zmarłych; film dokumentalny 1996
18:25
Opole ‘89 - Koncert Rock Opole, zespół KSU; koncert
18:50
Bieszczadzki Teksas; film dokumentalny 2003
19:10
Tryptyk bieszczadzki w drewnie; film dokumentalny 1997
19:40
Wypalacze; reportaż
20:00
Studio kultura - Informacje; magazyn kulturalny
/program na żywo/ /stereo/
20:15
Studio kultura - Rozmowy, Bieszczady; rozmowa
/program na żywo/ /stereo/
21:00
Siekierezada; dramat obyczajowy Polska 1985; reż.: Witold Leszczyński; wyk: Edward Żentara, Ludwik Pak
Dzięki wszystkim za info. :D
G
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki