Strona 24 z 47 PierwszyPierwszy ... 14 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 34 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 467

Wątek: Bieszczady w radiu i TV

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Domyślnie Odp: Bieszczady w tv

Lucyno,

A jakie sa oczekiwania ludzi mieszkających w Bieszczadach, którym zależało na tym programie?

Turyści, coraz więcej turystów!!!

Więc trza im zaoferować to na co polecą.

A ludzie hurtem to na chłam lecą i tyle.

A quadów nie było?

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    Lucyno,

A jakie sa oczekiwania ludzi mieszkających w Bieszczadach, którym zależało na tym programie?

Turyści, coraz więcej turystów!!!

Więc trza im zaoferować to na co polecą.

A ludzie hurtem to na chłam lecą i tyle.

A quadów nie było?
    Nie było, Daniel nie zgodził się. Mieliśmy się spotkać aby pogadać na ten temat ale zwiał przede mną w masyw Jasła. Nie mogłam go znaleźć. Samochód nie mógł w Strubowiskach wjechać pod górkę. Trzeba przyznać, że to jeden z najlepszych przewodników jakich znam.
    Także nie było Księdza Bartnika. Nie znam szczegółów. Zapobiegli awanturze pomiędzy mną, a samorządowcami. Potrafię nie zważając na konsekwecję opierdalać ludzi. Nie wytrzymałabym, gdyby przy mnie samorządowiec gminy Solina powiedział iż Ksiądz wprowadza Ukrainę w Bieszczady i że szerzy prawosławie. Radnemu pomylił się grekokatolicyzm z prawosławiem, a ikonostas z wprowadzaniem prawosławia. Według tego samorządowca występ w telewizji Księdza byłby jego rehabilitacją.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 08-02-2009 o 12:37

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Ktoś takich głupków wybiera, no nie?

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez robines Zobacz posta
    Szkoda czasu Bertrandzie na to coś.Widziałem urywki...uchylam się od komentarza
    Obejrzałem dzisiaj. Miałem taką możliwość. Jestem pod dużym wrażeniem. Dla mnie jest to program, który powinno się pokazywać w szkołach młodym adeptom dziennikarstwa, jako wzorcowy przykład, jak nie należy przeprowadzać promocji /miasta, regionu, ludzi itp./
    Na usprawiedliwienie realizatorzy mają tylko jedno: zaledwie kilka minut programu pochlastane na kilka części. Nie wiem, czy w tak krótkim czasie można zrobić coś sensownego. Jeżeli jednak nie można, to chyba lepiej ten czas można byłoby wykorzystać np. na pokazanie Tośki i miejsca, gdzie swoje sery wyrabia z akcentem na miejsce. Opowiadanie z czego Tośka robi ser mało kogo chyba interesuje. Może sie mylę...

Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

Jacek Kleyf - Telewizja.
    Najleprze jest wykonanie tego utworu przez grupę "Bez Jacka"... Krążył kiedyś po necie taki folder z mp3: Yapa powojenna...

Wykrył pies bimbrownię na czas, wycinanki robi wujek,
    jak smarować margaryną telewizja transmituje.
    ...
    Usia, siusia, cepeliada, w ogródeczku panna Mania.
    Chmurka się przejęzyczyła, jaja nie do wytrzymania
    ...
    Z telewizji jego matka, z gazet dzieci do zrobienia,
    żona jakby trochę z radia a on cały z obwieszczenia
    Cała metafizyka telewizji

Nie wiem czy ktoś z was ogląda z tvn meteo ale ostatnio coś mnie zdziwiło, a przy okazji zaniepokoiło.Co pół godzinie(nie jestem pewien czy dokłądnie) na tvn meteo opisywana jest pogoda w polskich kurortach narciarskich. Kilka lat temu pamiętam że właśnie w tym programie opisywane były stacje w Bieszczadach(i okolicach bliższych lub dalszych) między innymi ustrzyki górne arłamów, ustzryki dolne.Obecnie nie ma tam opisu żadnej z powyższych stacji. Jak tu się nie dziwić, że do Ustrzyk Dolnych przyjeżdza coraz mniej ludzi

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez michal52 Zobacz posta
    Nie wiem czy ktoś z was ogląda z tvn meteo ale ostatnio coś mnie zdziwiło, a przy okazji zaniepokoiło.Co pół godzinie(nie jestem pewien czy dokłądnie) na tvn meteo opisywana jest pogoda w polskich kurortach narciarskich. Kilka lat temu pamiętam że właśnie w tym programie opisywane były stacje w Bieszczadach(i okolicach bliższych lub dalszych) między innymi ustrzyki górne arłamów, ustzryki dolne.Obecnie nie ma tam opisu żadnej z powyższych stacji. Jak tu się nie dziwić, że do Ustrzyk Dolnych przyjeżdza coraz mniej ludzi
    To świetna wieść.
    Pozdrav

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    I jeszcze jedno. Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Inne regiony płacą niezłą kasę w granicach 30-50 tys zł za realizację takich programów. Myśmy nie mieli ani grosza więc w ramach współpracy Adama z TVN ten program został zrealizowany.
    Teraz są takie czasy ,że zwłaszcza darowanemu trzeba patrzeć głęboko w paszczę.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Witajcie,
    Nie wiem jaki jest target, darowany kuń, oczekiwania...widzialam kawałek tego programu - jedno wielkie zażenowanie...na miejscu tej pani z telewizji zapadłabym sie pod ziemie! Bertrand ma racje - klasyka gatunku " jak nie nalezy" robić takich programów..szkoda...zeby nie wiem kto tam byl zaproszony jako "produkt regionalny" to taka pozal sie Boze dziennikara kladzie wszystko swoimi glupawymi pytaniami i komentarzami ...szkoda....
    no ale po Jackowemu "i Salonowemu |"Telewizja pokazala, a uczeni podchwycili ....." jak pieknie! ach och ..bleeeee
    pozdro

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez Marcin Zobacz posta

Cała metafizyka telewizji

To jest piosenka z lat 70 z epoki "propagandy sukcesu" za Gierka.

Nic się nie zmieniło !

Jak wtedy przestałam oglądać TV tak nie oglądam do dziś (z krótką przerwą w roku 1989).

Nawet nie mam chęci obejrzeć tego o czym mowa.

Pozdrowienia

Basia

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów