Lucyno,
A jakie sa oczekiwania ludzi mieszkających w Bieszczadach, którym zależało na tym programie?
Turyści, coraz więcej turystów!!!
Więc trza im zaoferować to na co polecą.
A ludzie hurtem to na chłam lecą i tyle.
A quadów nie było?
Lucyno,
A jakie sa oczekiwania ludzi mieszkających w Bieszczadach, którym zależało na tym programie?
Turyści, coraz więcej turystów!!!
Więc trza im zaoferować to na co polecą.
A ludzie hurtem to na chłam lecą i tyle.
A quadów nie było?
Nie było, Daniel nie zgodził się. Mieliśmy się spotkać aby pogadać na ten temat ale zwiał przede mną w masyw Jasła. Nie mogłam go znaleźć. Samochód nie mógł w Strubowiskach wjechać pod górkę. Trzeba przyznać, że to jeden z najlepszych przewodników jakich znam.
Także nie było Księdza Bartnika. Nie znam szczegółów. Zapobiegli awanturze pomiędzy mną, a samorządowcami. Potrafię nie zważając na konsekwecję opierdalać ludzi. Nie wytrzymałabym, gdyby przy mnie samorządowiec gminy Solina powiedział iż Ksiądz wprowadza Ukrainę w Bieszczady i że szerzy prawosławie. Radnemu pomylił się grekokatolicyzm z prawosławiem, a ikonostas z wprowadzaniem prawosławia. Według tego samorządowca występ w telewizji Księdza byłby jego rehabilitacją.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 08-02-2009 o 12:37
Ktoś takich głupków wybiera, no nie?
Obejrzałem dzisiaj. Miałem taką możliwość. Jestem pod dużym wrażeniem. Dla mnie jest to program, który powinno się pokazywać w szkołach młodym adeptom dziennikarstwa, jako wzorcowy przykład, jak nie należy przeprowadzać promocji /miasta, regionu, ludzi itp./
Na usprawiedliwienie realizatorzy mają tylko jedno: zaledwie kilka minut programu pochlastane na kilka części. Nie wiem, czy w tak krótkim czasie można zrobić coś sensownego. Jeżeli jednak nie można, to chyba lepiej ten czas można byłoby wykorzystać np. na pokazanie Tośki i miejsca, gdzie swoje sery wyrabia z akcentem na miejsce. Opowiadanie z czego Tośka robi ser mało kogo chyba interesuje. Może sie mylę...
Pozdrawiam
bertrand236
Jacek Kleyf - Telewizja.
Najleprze jest wykonanie tego utworu przez grupę "Bez Jacka"... Krążył kiedyś po necie taki folder z mp3: Yapa powojenna...
Cała metafizyka telewizjiWykrył pies bimbrownię na czas, wycinanki robi wujek,
jak smarować margaryną telewizja transmituje.
...
Usia, siusia, cepeliada, w ogródeczku panna Mania.
Chmurka się przejęzyczyła, jaja nie do wytrzymania
...
Z telewizji jego matka, z gazet dzieci do zrobienia,
żona jakby trochę z radia a on cały z obwieszczenia
Nie wiem czy ktoś z was ogląda z tvn meteo ale ostatnio coś mnie zdziwiło, a przy okazji zaniepokoiło.Co pół godzinie(nie jestem pewien czy dokłądnie) na tvn meteo opisywana jest pogoda w polskich kurortach narciarskich. Kilka lat temu pamiętam że właśnie w tym programie opisywane były stacje w Bieszczadach(i okolicach bliższych lub dalszych) między innymi ustrzyki górne arłamów, ustzryki dolne.Obecnie nie ma tam opisu żadnej z powyższych stacji. Jak tu się nie dziwić, że do Ustrzyk Dolnych przyjeżdza coraz mniej ludzi![]()
Witajcie,
Nie wiem jaki jest target, darowany kuń, oczekiwania...widzialam kawałek tego programu - jedno wielkie zażenowanie...na miejscu tej pani z telewizji zapadłabym sie pod ziemie! Bertrand ma racje - klasyka gatunku " jak nie nalezy" robić takich programów..szkoda...zeby nie wiem kto tam byl zaproszony jako "produkt regionalny" to taka pozal sie Boze dziennikara kladzie wszystko swoimi glupawymi pytaniami i komentarzami ...szkoda....
no ale po Jackowemu "i Salonowemu |"Telewizja pokazala, a uczeni podchwycili ....." jak pieknie! ach och ..bleeeee
pozdro
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki