Na facebooku jadwiga Denisiuk napisała "W piątek odbyły się u Nas warsztaty...
Zapraszamy do oglądania w niedziele 21 lutego o 9.30 i 17.40 na tvp 3
Dziękujemy za udział Zosi, Kasi, Natalii i Jadzi"
Pozdrawiam
bertrand236
Arena
Arena, Polska 2013
Młody autostopowicz postanawia pozostać z dala od świata. Za arenę, na której udowadnia swoją siłę, obiera Bieszczady. Tu w męskim towarzystwie zajmuje się wyrębem drzew.
- Czas trwania: 30 minut, Gatunek: Film krótkometrażowy
- Reżyseria: Martin Rath
Arena w telewizji
Zwiń
13.03.2016 04:20
Kino Polska
Niedziela 20.03.2016 05:00
Kino Polska
Poniedziałek 21.03.2016 05:05
Kino Polska
Sobota 02.04.2016 05:30
Kino Polska
Jak wygląda wyrąb lasu zimą? W jaki sposób powstrzymuje się przemytników w niedostępnych górach? Na czym polegają szkolenia ratowników GOPR? Premiera programu "Przystanek Bieszczady" w poniedziałek, 25 kwietnia br. o godzinie 22.00 na Discovery Channel.
http://portalmedialny.pl/art/53708/przystanek-bieszczady-w-discovery-channel.html
Wilcze Góry, świetny film przyrodniczy
https://www.youtube.com/watch?v=kpV_ymZ_vDo
Pozdrav
Na Discovery o godz. 22:00 Przystanek Bieszczady odc.1 z 2017 r.
Kanał Planete+ rozpoczął niedawno pokazywanie serialu dokumentalnego pt. "Polska z góry" z super zdjęciami naszego pięknego kraju ze śmigłowca i drona w HD. Dziś natknąłem się na końcówkę odcinka kręconego w Bieszczadach, pokazywali akurat Solinę i okolice. Nie wiem, co tam było jeszcze, ale będzie okazja się o tym przekonać - powtórka już jutro (poniedziałek) o 18.00. Chyba warto
Szczerze mówiąc czekałem na tę serię z zainteresowaniem' znając inne tego typu produkcje .Niestety zawiodłem się sromotnie. Nie tylko odcinek o Bieszczadach ale i inne mocno przegadane i haotyczne. Widać, że mocno budżetowa produkcja i raczej helikoptera to nie używali. Szkoda i to wielka..
To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy, nezachytiteľné sekundy – Karel Čapek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki