No właśnie, a ja tak uwierzyłem w zapowiedź na końcu poprzedniego odcinka... .Zamieszczone przez bertrand236
No właśnie, a ja tak uwierzyłem w zapowiedź na końcu poprzedniego odcinka... .Zamieszczone przez bertrand236
Od poniedziałku, 11 wrzesnia, stacja TVN Meteo rozpocznie emisję programu "Podróże z Meteo" promującego walory Bieszczadów.
Premiera każdego z czterech odcinków będzie emitowana w poniedziałek o godz. 9.45, a bloki powtarzane co trzy godziny przez kolejne pięć dni.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Dzisiaj w TVP 3 o godzinie 23.45, z cyklu: Uwierz w dokument - "Bieszczadzkie ikony"
Pozdrawiam
Przemek
Dzisiaj, godz. 10.00, TV Trwam:
Transmisja z Komańczy. Uroczystość dziękczynna w 50.rocznicę internowania Prymasa Tysiąclecia Stefana Wyszyńskiego w Klasztorze sióstr Nazaretanek w Komańczy. Eucharystii będzie przewodniczyć ks. abp Józef Michalik Metropolita Przemyski, Przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki