Strona 23 z 47 PierwszyPierwszy ... 13 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 33 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 467

Wątek: Bieszczady w radiu i TV

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Odp: Bieszczady w tv

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    SB, Chreptiów był tam, gdzie pisze Zbyszek - o ile go dobrze zrozumiałem. od razu widać, że będąc co roku w Sekowcu nie chciało Ci sie ruszyć tyłka na flagową ścieżkę Eko-blabla wokół Lutowisk. Stanica Chreptiów stanowi 15 przystanek owej ścieżki, a dokładnie pokazuje gdzie się mieścił - jednak wejść tam za bardzo nie można gdyż jest to obecnie teren prywatny. Załączam fotki - niestety podłe bo strasznie pluło żabami.
    (...)
    http://www.twojebieszczady.pl/film.php
    Ja chyba tamtędy szedłem (z Chaty Socjologa do Lutowisk), tylko widocznie nie zauważyłem.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

A te blondyny ze zdjęć, to jakiś produkt lokalny?

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,1...sci_detal.html
    Cytat:
    Michał Giercuszkiewicz: ...Są spotkania właśnie zakapiorów. Jeżeli mogę tylko terminowo to jestem. Jestem zawsze... i jest fajnie.
    Prezenterka: No i fajnie jest.

Niezły Rejs...
    Cukierkowe sprzedawanie się nie wychodzi Bieszczadom na dobre

Bieszczadnik Awatar Czarek pl
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Po obejrzeniu,"Dzieńdobrytvn"mam mieszane uczucia,niby było wszystko co trzeba,bieszczadzkie widoki,bieszczadzka kuchnia,bieszczadzkie wyroby(chociaż ten bojkowski łapacz snów wywołał we mnie zdumienie,czy naprawdę coś takiego było czy to dalsza częsc amerykanizacji Bieszczadów!?) i ludzie tam mieszkajacy.
    Jednak sposób w jaki zrealizowano program,był co najmniej dziwny a już strzelający "cowboye"na koniach to dla mnie żenada,cowboy to zwykły amerykański pastuch,a czy np. Jędrka Połoninę wypada nazywac pastuchem?

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    A te blondyny ze zdjęć, to jakiś produkt lokalny?
    Ta! z Dziurdziowa;-)

Cytat Zamieszczone przez Marcin Zobacz posta
    http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,1...sci_detal.html
    Cytat:
    Michał Giercuszkiewicz: ...Są spotkania właśnie zakapiorów. Jeżeli mogę tylko terminowo to jestem. Jestem zawsze... i jest fajnie.
    Prezenterka: No i fajnie jest.

Niezły Rejs...
    Cukierkowe sprzedawanie się nie wychodzi Bieszczadom na dobre
    Dopóki nikt nie wymyśli alternatywy właśnie tak będą Bieszczady pokazywane. Zgroza!

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Ale ludzie, przecież oni nie produkują programu ze względu na swoje widzimisię.

Takie są oczekiwania widzów i potencjalnych klientów.

Bieszczady, jak wszystko, to produkt, który ma się sprzedać, a w jaki sposób, to już spece od marketingu obmyślają.

:)

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    Ale ludzie, przecież oni nie produkują programu ze względu na swoje widzimisię.

Takie są oczekiwania widzów i potencjalnych klientów.

Bieszczady, jak wszystko, to produkt, który ma się sprzedać, a w jaki sposób, to już spece od marketingu obmyślają.

:)
    Tu chodzi o target. O reklamodawców, a nie o oczekiwania osób mieszkających w Bieszczadach. Jak Wam mówiłam kilka osob zebrało się aby przedstawić atrakcje. Niewiele z tego zostało wykorzystane.
    Atrakcje pokazywali dziennikarzom Adam Radwański i Andrzej Niepołomski Dziennikarze wybrali, a raczej przychechali mając już pewną koncepcję programu. Nie oglądałam więc nie mam pojęcia co pokazali. Mówiąc wprost to Adam i ja wybralismy Łysego. Moim zdaniem to było dobre rozwiązanie. Alternatywą był niejaki Bross zapewne Wam znany zakapior. Ja określam go naczelnym żebrakiem w Bieszczadach.
    O łapaczach snu nic nie wiem. Nigdy nie spotkałam się z czymś podobnym w wierzeniach Bojków czy Łemków. Jest to bieszczadzki produkt turystyczny zcertyfikowany przez Fundację Bieszczadzką. Co do koni Francuza. Tego nikt nie przeskoczy. Ma swoje układy w urzędzie marszałkowskim i w wśród dziennikarzy. Ten produkt turystyczny jest tak rozklamowany iż turyści domagają się go. Muszę napady wkładać do programów chociaż uważam je za obciach. Dopiero po realizowanym programie część gości wie, że kupiło kota w worku.
    W ubiegłym roku o mało nie doszło do tragedii w czasie realizacji programu. To nie był napad realizowany przez Francuza ale przez kogoś innego. Ja prowadziłam grupę super hiper integracyną. Jakiś idiota przywiązał konia na krótkiej linie do szyny. Maszynista nie mógł wyhamować i wjechał na linę, prosto na konia. Na szczęście zwierzę w ostatniej chwili rozerwało kantar. Myślałam, że maszynista ich rozszarpie.

lucyna
    Guest

I jeszcze jedno. Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Inne regiony płacą niezłą kasę w granicach 30-50 tys zł za realizację takich programów. Myśmy nie mieli ani grosza więc w ramach współpracy Adama z TVN ten program został zrealizowany.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów