...
...
Masz 1 próbę...Zamieszczone przez Marcin
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Przepraszam ale bardziej durnej ankiety jeszcze nie widzialem po jej przeczytaniu nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac.Zamieszczone przez Marcin
Reklama
2. Niektóre obiekty noclegowe słyną z bardzo smacznej kuchni i tym przyciągają gości: np. Rancho w Wołkowyi, Relaks w Zwierzyniu, Tarnica w Solinie, Hotel na Górce w Polańczyku.
ale tez ci slabsi maja swoja reklame
- dobre i smaczne wyżywienie w obiektach mniej znanych,
nie komentuje wiecej ale teksty sa super - dobrze ze ja nie bylem ankietowany
ankiete mozna zobaczyc http://ebieszczady.pl/index.php/pages/p/31
zycze udanej lektury ja sie dobrze bawilem
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
...
fakt mozna posmiacZamieszczone przez irek
a wiecie moze dla kogo byla przeprowadzana ta ankieta, kto jest autorem pytan itp?
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Ty też nie czytałeś do końca?... ;-PZamieszczone przez Jaro
ano nie, tak sie rozesmialem przy uslugaach, ze dalej juz nie moglem :)Zamieszczone przez Piotr
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
sorrry musial bym zacytowac cala ankieteZamieszczone przez Piotr
Na pewno mozna tam wyuskac kilka madrych stwierdzen ale na boga co sobie pomysli osoba ktora jeszcze nigdy nie byla w Bieszczadach po przeczytaniu czgos takiego.
Bo ci co sa w temacie to to tylko mieli fajny ubaw![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
powiem szczerze, ze gdybym najpierw przeczytala ta ankiete, to bym nawet nie szukala takiego forum... To jakas rzesza niezadowolonych turystow. Mam nadzieje, ze skoro sie wszyscy usmiali z tej ankiety, to nie jest az tak zle :) A co do niektorych oczekiwan, to wiadomo, ze na tak postawione pytania mozna niezle pofantazjowac....:)Zamieszczone przez irek
...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)