Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [Przysłup] Jakie miejsce polecicie na nocleg- weekend majowy

Pink25
    Guest

Domyślnie [Przysłup] Jakie miejsce polecicie na nocleg- weekend majowy

Witam
    Wybieramy sie na 6 dni gdzieś w Bieszczady w "długi" weekend. Będziemy pierwszy raz w Bieszczadach , ale coś mi się zdaję, że nie ostatni.
    Moja rodzina to ja, żona i 10 miesięczne dziecko. Ze wzgledu na małego nie planujemy długich wypraw, ale chcemy trochę pospacerować, pozachwycać się plenerem no i może spokojem. Mamy samochód także chetnie pojeżdzimy po okolicach i pozwiedzamy. W tym momencie szukam konkretnej dobrej oferty gdzie moglibysmy nocować. Problem na razie w tym, że znalałem dużo ofert w necie i tak w ciemno wybrać jest ciężko... Na poczatku mieliśmy kłopot z wybraniem samej miejscowości, ale na razie stanęło na Lesku, Palańczyku może Cisnej. Pomózcie proszę i doradźcie gdzie warto zanocować w przyzwoitej cenie w przyzwoitych warunkach. Dobrze aby łazienka była w pokoju (kompiel dziecka). Z góry dzieki.

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

Ja polecam kwatere koło Cisnej w Przysłupie u p.Stanka: cisza spokój, warunki super (w każdym pokoju łazienka, do dyspozycji aneks kuchenny przy pokoju i kuchnia gospodarzy na dole),ceny było 25zł/os/doba z poscielą.Z domku niedaleko do leśnych dróżek idealnych do spacerków w maluchem.Ponadto gospodarz super - wieczorkiem mozna posiedziec i pogadać o dawnych czasach w biesach...Do Cisnej około 20km, tam punkt apteczny i lekarz oraz wszystkie sklepy. Co do wyżywienia to jeśli wróciła już gospodyni to murowane dostępne, jesli nie to gospodarz na pewno ugotuje na zamównienie rosół z kury (mniam) albo potrawke z królika (mmmmmnnnniiiiaaammmm). Ogólnie jest super OK. Link do strony gospodarstwa: http://www.bieszczady.podkarpackie.p...slup/index.php
    Pozdrawiam
    PYTON
    PS. Spiesz się z dzwonieniem bo już mało czasu zostało a do niego lubia ludzie przyjeżdzać....

Pink25
    Guest

Domyślnie

Witam
    >Ogólnie jest super OK. Link do strony gospodarstwa: >http://www.bieszczady.podkarpackie.p...slup/index.php
    Wielkie dzięki. O taka pomoc właśnie mi chodzi, o konkrety.

>PS. Spiesz się z dzwonieniem bo już mało czasu zostało a do niego lubia ludzie przyjeżdzać....

Niestety....Zadzwoniłem , ale juz po ptakach :(
    Ale sie nie zrazam. Proszę o jeszcze inne takie oferty !!!!! :) .
    Jeszcze raz Ci bardzi dziekuje za pomoc.

Ludziska ! NAPEWNO znacie podobne miejsca. Nie bądzcie tacy - podzielcie się :D

Bieszczadnik
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    Warszawa

Domyślnie

Ja polecam Oberżę Biesisko (www.biesisko.com). Byliśmy tam dwa razy i miejsce nas zauroczyło. Teraz też się wybieramy, ale nie w długi weekend. Uprzedzam, że w zeszłym roku były korki na szlakach, np. na połoninie Caryńskiej.
    Nie zwiedzaliśmy okolic oberży, raczej dojeżdżaliśmy do szlaków. Ale jestem pewna, że są w okolicy ścieżki do dreptania. Właściciele na pewno udzielą porad, sami mają niespełna rocznego syna.
    Oberża jest w Przysłupiu, pomiędzy Cisną a Wetliną. Za łóżko w pokoju + śniadanie w zeszłym roku - 40 PLN. Pokoje od 2 do 4 osobowych, każdy z łazienką.
    Pokoje są na piętrze, na parterze oberża. Jedzenie super, z karty. Nie wydaje mi się, żeby był problem hałasu dobiegającego z dołu, przeszkadzający w spaniu, etc. Ale trudno jest mi wypowiadać się na ten temat - ostatnia chodzę tam spać.

Zdecydowanie polecam to miejsce :D.

G

Pink25
    Guest

Domyślnie

Witam
    "Ja polecam Oberżę Biesisko (www.biesisko.com). "
    Wielkie dzieki za odzew. Niestety, zadzwoniłem, ale znowu juz wszystko zajete :(.

Nie zrażony czekam na dalsze ciekawe miejsca .

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pink25
    Nie zrażony czekam na dalsze ciekawe miejsca .
    Nie chce zrazać niezrażonego, ale szukanie dobrego noclegu 15 kwietnia na "długi" weekend jest skazane na łut szczęścia. Raczej przejrzyj jeszcze raz adres który Ci podano (ggg) i dzwoń, dzwoń, dzwoń... bo i te ostatnie Ci pozajmują.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Pink25
    Guest

Domyślnie

"dzwoń, dzwoń, dzwoń... bo i te ostatnie Ci pozajmują. "
    tez sie troche tego boję..., ale do poniedziałku- no może do jutra, poczekam :)

Kochani poprosze o kolejne oferty !!!! :o

Domyślnie zobacz na stronie Iraska

Cytat Zamieszczone przez Pink25
    "dzwoń, dzwoń, dzwoń... bo i te ostatnie Ci pozajmują. "
    tez sie troche tego boję..., ale do poniedziałku- no może do jutra, poczekam :)

Kochani poprosze o kolejne oferty !!!! :o
    http://www.bieszczady.biz.pl/

Link: Bieszczadzkie strony - katalog i zobacz te miejsca które mają strony - zobaczysz co si sie spodoba, a swoją drogą zostaje może Polańczyk - sanatorium - ale miejsca komfortowe - i wolne na 100% i przyjmuja też bez skierowań;-) Dedal czy Amer-Pol - polecam. Na str w/w masz przedruk z NOWIN, że czekają na ludzi i to z pocałowaniem ręki.

Wokół Polańczyka sa 4 swietne ścieżki spacerowe. Widoki super. Dobre jedzonko - mam ulubione miejsca - ale to na priv - bo nie jest to miejsce na reklamę;-)
    asiczka:mrgreen:
    okaz pod ochroną

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)