Wystarczyła by jedna buza by weliminowac stonke:D
![]()
Wystarczyła by jedna buza by weliminowac stonke:D
![]()
A wszystko przez to że wszędzie teraz promują tzw."zdrowy tryb życia".
Psiakrew! Dawniej było fajnie bo "niedzielni turyści" siedzieli w domach przed telewizorami zapatrzeni w kolejny odcinek "W kamiennym kręgu" i dzięki temu szlaki w górach były w miarę puste i czyste. Teraz ta cała hołota w pogoni za modnym "aktywnym wypoczynkiem" zatruwa nam atmosferę w górach. A juz zupełnie szlag mnie trafia gdy po całym dniu zasuwania z plecakiem okazuje się, że miejsca w schronisku nie ma bo całe schronisko na kilka dni zajęła jakaś "zorganizowana wycieczka".![]()
dobre!
więcej powiem - bardzo dobre!
świetne!
ha...!!!
aaalle numer !!!
a nie mówiłem ?
broniłem stonki ! (?)
nieee... przecież broniłem TWA JSB!
a czym to się właściwie różni?
przecież mówiłem:
NICZYM
![]()
![]()
![]()
Do Michała!
Zniknij zły człowieku.
Geronimo.
a nie ma jakiegos tanca indianskiego na przepedzanie zlych duchow ??Zamieszczone przez GERONIMO
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
hej :D
ale jajamamy tu prawie wszystko : stonke, wszelkie odmniany TWA, śmieci,
humor - czyli żart, i to wszystko w Biessach, w ciągu jednego nia. Nieźle.
A propos Alp - to kiedyś czytałem relację z wyprawy na najwyższ szczyt tych gór.
Wszystko było dobrze do momentu, jak gość zaczął opisywać nocleg w blaszanym schronie umiejscowionym gdzieś pod szczytem. To dopiero był horror - wyszło na to, że nasze sławojki w sezonie letnim są OK![]()
pozdroowka
pozdroowka
marekm
Jaro, Przyjacielu, zlituj się!!!
Jeżeli na połoninach zaczną tańczyc Indianie, to ja już do takiego rezerwatu nie pojadę...
Pozdrawiam wszystkich białoskórych Biesołazów.
Kriss40
Jednak przykre jest to, że niektórzy czytają i nie rozumieją... To nie rasizm, kobito, tylko niechęć do wpuszczania w Biesy obcego folkloru...
A myślałem, że jod dobrze na rozumek robi...
Pozdrawiam
Kriss40
Proponuje po prostu zejsc z Geronimo, bo go nie znacie i ta dyskusja jest zupelnie bez sensu.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki