Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Nie czytać

Bieszczadnik Awatar Wizmo
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie Nie czytać

No przecież mówiłem żeby nie czytać!
    Ale skoro już tutaj zaglądnąłeś/aś to może wiesz czy poza sezonem kursują jakieś prywatne busiki na trasie miedzy Cisną a Ustrzykami Górnymi.
    ?

Kaja
    Guest

Domyślnie

A to ja przepraszam, przez przypadek mi sie klikło No własnie, to ja się po piracku podłączam do pytania mojego przedmówcy (przedpytacza?) i zapytowuję czy nie tylko kursują jakieś busiki z Cisnej do Ustrzyk ale tez czy kursują z Zagórza do Ustrzyk, Górnych oczywiście i to w dodatku po godzinie 21?
    A mojemy przedpytaczowi to powiem że mogę się wypowiedzieć na temat połączenia pozasezonowego, ale...w głębokiej zimie. Otóż...NIE MA KURDE bo sama normalnie kiedyś utknęłam na amen i nie mogłam się dostać do Ustrzyk. Ale to chyba nie o taki "pozasezon" Ci chodziło, prawda? Greetz.

Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie

Dokładnie Kaja...nie o taki "pozasezon" mi chodziło
    A swoją drogą nasz naród jest jednak bardzo ciekawski....mnóstwo wyświetleń tego wątku, szkoda że odpowiedż tylko jedna.
    Pozdrawiam

Kaja
    Guest

Domyślnie

Jeden, ale za to jaki! Najfajniejszy na całym świeciurze! Mój!
    Spoko, jeszcze się odezwą, oni Cię tak biorą, wiesz, na przetrzymanie Powiemy, nie powiemy, no dobra, powiemy!:) Pozdrawiam deszczowo. Moja bieszczadzka wyprawa z dzisiaj przesunęła się na piątek:( Buuuuuu...

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

Do Ustrzyk Górnych bedzie kiepsko....do wetliny to PKS dojezdza ze 3 razy dziennie. Wiem tyle że poza sezonem jak sie zbierz troche osób to mozna wynająć busiarza z Cisnej - dokładnych namiarów niestety nie mam...a najlepszy jest rower :D
    Pozdrawiam.
    PS. Jestem w luksus sytuacji bo mam 4 kółka i nie licze na busy i PKSy - sam dojeżdzam a jak trzeba to gospodarz podrzuca nas do wejścia na szlak a potem przywozi do bazy - układ idealny...ale często w innych kwaterach nierealny...

Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaja
    Moja bieszczadzka wyprawa z dzisiaj przesunęła się na piątek:( Buuuuuu...
    Nie martw się...Bieszczady nie zając, nie uciekną.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaja
    Moja bieszczadzka wyprawa z dzisiaj przesunęła się na piątek:( Buuuuuu...
    nie jestes sama, moj wypad na KIMB tez sie przesunal o trzy dzionki :(
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Kaja
    Guest

Domyślnie

A ja myślałam, że tylko ja taka biedniutka:) Już z tej rozpaczy nie po polsku zaczęłam gadać i dzisiaj mówiąc coś o bieszczadzkich niedźwiedziach ukułam nowe słowo: "niedźwiady". Fajne, nie?:) Niedźwiady to są takie duże niedźwiadki:) Wnoszę wniosek by stworzyć osobną, nową kategorię fauny bieszczadzkiej: niedźwiad pospolity:) Co Wy na to? Proszę głosować przez aklamację

aga
    Guest

Domyślnie

Dostanie sie z zagórza do ustrzyk górnych po 21 jest niemozliwe:(,ostatni autobus o 18-tej, jednyne co jest możliwe, to autobus do ustrzyk dolnych ok.22-giej i stamtąd rano do górnych, ale w tej opcji trzeba barać pod uwagę nocleg w dolnych. Z cisnej do górnych też bedzie cieżko, musi być większa grupa i trzeba dluuugo prosić busiarzy to moze zawiazą :) pozadrawiam

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie

Tyle, że jeszcze pytanie, ile busiarz za to będzie sobie życzył. A niemało, wiem cos o tym z własnego doświadczenia. No może, jak wieksza grupa to mniej, ale... Od pewnego czasu nie korzystam z usług busiarzy. Pozdrawiam.
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)