No przecież mówiłem żeby nie czytać!
Ale skoro już tutaj zaglądnąłeś/aś to może wiesz czy poza sezonem kursują jakieś prywatne busiki na trasie miedzy Cisną a Ustrzykami Górnymi.
?
No przecież mówiłem żeby nie czytać!
Ale skoro już tutaj zaglądnąłeś/aś to może wiesz czy poza sezonem kursują jakieś prywatne busiki na trasie miedzy Cisną a Ustrzykami Górnymi.
?
A to ja przepraszam, przez przypadek mi sie klikło No własnie, to ja się po piracku podłączam do pytania mojego przedmówcy (przedpytacza?) i zapytowuję czy nie tylko kursują jakieś busiki z Cisnej do Ustrzyk ale tez czy kursują z Zagórza do Ustrzyk, Górnych oczywiście i to w dodatku po godzinie 21?
A mojemy przedpytaczowi to powiem że mogę się wypowiedzieć na temat połączenia pozasezonowego, ale...w głębokiej zimie. Otóż...NIE MA KURDE bo sama normalnie kiedyś utknęłam na amen i nie mogłam się dostać do Ustrzyk. Ale to chyba nie o taki "pozasezon" Ci chodziło, prawda? Greetz.
Dokładnie Kaja...nie o taki "pozasezon" mi chodziło
A swoją drogą nasz naród jest jednak bardzo ciekawski....mnóstwo wyświetleń tego wątku, szkoda że odpowiedż tylko jedna.
Pozdrawiam
Jeden, ale za to jaki! Najfajniejszy na całym świeciurze! Mój!
Spoko, jeszcze się odezwą, oni Cię tak biorą, wiesz, na przetrzymanie Powiemy, nie powiemy, no dobra, powiemy!:) Pozdrawiam deszczowo. Moja bieszczadzka wyprawa z dzisiaj przesunęła się na piątek:( Buuuuuu...
Do Ustrzyk Górnych bedzie kiepsko....do wetliny to PKS dojezdza ze 3 razy dziennie. Wiem tyle że poza sezonem jak sie zbierz troche osób to mozna wynająć busiarza z Cisnej - dokładnych namiarów niestety nie mam...a najlepszy jest rower :D
Pozdrawiam.
PS. Jestem w luksus sytuacji bo mam 4 kółka i nie licze na busy i PKSy - sam dojeżdzam a jak trzeba to gospodarz podrzuca nas do wejścia na szlak a potem przywozi do bazy - układ idealny...ale często w innych kwaterach nierealny...
Nie martw się...Bieszczady nie zając, nie uciekną.Zamieszczone przez Kaja
nie jestes sama, moj wypad na KIMB tez sie przesunal o trzy dzionki :(Zamieszczone przez Kaja
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
A ja myślałam, że tylko ja taka biedniutka:) Już z tej rozpaczy nie po polsku zaczęłam gadać i dzisiaj mówiąc coś o bieszczadzkich niedźwiedziach ukułam nowe słowo: "niedźwiady". Fajne, nie?:) Niedźwiady to są takie duże niedźwiadki:) Wnoszę wniosek by stworzyć osobną, nową kategorię fauny bieszczadzkiej: niedźwiad pospolity:) Co Wy na to? Proszę głosować przez aklamację
Dostanie sie z zagórza do ustrzyk górnych po 21 jest niemozliwe:(,ostatni autobus o 18-tej, jednyne co jest możliwe, to autobus do ustrzyk dolnych ok.22-giej i stamtąd rano do górnych, ale w tej opcji trzeba barać pod uwagę nocleg w dolnych. Z cisnej do górnych też bedzie cieżko, musi być większa grupa i trzeba dluuugo prosić busiarzy to moze zawiazą :) pozadrawiam
Tyle, że jeszcze pytanie, ile busiarz za to będzie sobie życzył. A niemało, wiem cos o tym z własnego doświadczenia. No może, jak wieksza grupa to mniej, ale... Od pewnego czasu nie korzystam z usług busiarzy. Pozdrawiam.
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki