Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Nie czytać

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie

Moi Drodzy! Nie badźcie smieszni! Ja tylko mówie,ze raz Pan busiarz ze mnie strasznie skóre zdrał, wykorzystując bezwzglednie moja bardzo trudna sytuację. Ale nie mówię żeby absolutnie nie korzystac z busów, przeciez to jest sprawa kazdego z osobna.
    Chcesz, to jedziesz busem, chcesz - PKS-em ,jeżeli jedzie, chcesz - idziesz na piechotę. Zupełnie nie na miejscu jest ta cała dyskusja, w sumie o niczym. Poza tym, uwazam, ze wędrowanie asfaltem przez Bieszczady, tez nie jest "pierdołą", od strony asfaltu widoki tez są nie do pogardzenia. Wiec nie gadajcie o niczym.

Zagórz - owszem piękna wioska. I tu oczywiscie , słusznie oburzy się na mnie Marcin. Oczywiście wiem, że Zagórz posiada prawa miejskie :D:D:D. Ostatecznie jestem z Grodu Grzegorza, mój drogi Marcinie. Wiec trzymajmy sie razem. polecajmy wszystkim Bieszczady juz od Zagórza. A własciwie, dlaczego nie od Sanoka??? No to pozdrowienia majowe, bieszczadowe, sanockie dla wszystkich
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martyna
    Moi Drodzy! Nie badźcie smieszni! Ja tylko mówie,ze raz Pan busiarz ze mnie strasznie skóre zdrał, wykorzystując bezwzglednie moja bardzo trudna sytuację.
    Bylo podziwiac widoki z asfaltu a nie dac sie zedrzec busiarzowi
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Kaja
    Guest

Domyślnie

Wcale nie uważam że ta dyskusja jest o niczym. Nie mam tez poczucia "bycia śmieszną". I wcale ale to wcale nie wędrowanie asfaltem miałam na myśli mówiąc "pierdoły" bo dobrze pamiętam że stamtąd też są piękne widoki:) Poza tym, Martyna, przecież nie było mowy konretnie o Twoim poście, inni też psioczyli na busiarzy. Jedni psioczą, inni bronią, reszta się przygląda. Czyli norma. Dlaczego od razu tak ostro, że o niczym, że śmieszni itp?
    Pozdrawiam wieczornie.

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

Domyślnie

Zagórz - owszem piękna wioska. I tu oczywiscie , słusznie oburzy się na mnie Marcin. Oczywiście wiem, że Zagórz posiada prawa miejskie .
    Droga Martynko bardzo cieszę się że znasz historię naszego jakże pięknego regionu Zagórsko - sanockiego Wszyscy jednak doskonale wiemy że całe centrum przeładunku turystów znajduje się w Zagórzu.

Ostatecznie jestem z Grodu Grzegorza, mój drogi Marcinie. Wiec trzymajmy sie razem. polecajmy wszystkim Bieszczady juz od Zagórza. A własciwie, dlaczego nie od Sanoka???
    Jednak zawsze możemy znaleźć jakiś kompromis... Więc tak:
    Turyści! Jadąc w Bieszczady zatrzymajcie się na jeden dzień w Sanoku, a na drugi dzień wybieżcie się niebieskim szlakiem na Wiechę (471), nad Porażem skręćcie na wschód (piękny widok na Bieszczady, nawet piękniejszy niż na szosie koło Kmity przed Leskiem) następnie zejdźcie trasą narciarską na naszej nowo-wyremontowanej zagórskiej skoczni K40, znajdźcie jakiś pożądny nocleg (tylko takie są) i zarezerwujcie sobie dzień na zwiedzanie tego jakże przemiłego miasteczka. (Szczegóły: www.zagorz.pl)

Martyno i jak mogłaś zapomnieć zaprosić wszystkich przybywających w nasz region turystów/turystek na sanockie juwenalia?

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie

Kaja, nie złość się a Ty Irek zobacz, że pisałam o trudnej sytuacji. Ja naleze do tego gatunku, który bardzo rzadko narzeka i chetnie chodzi asfaltem. Nie wiesz w jakich okolicznosciach to bylo więc nie mów: "było....itd". Bywa różnie, to zalezy od okoliczności, ale nie jestem wymagająca osobą, a korzystanie z busa zostało wtedy dla mnie ostatnia deską ratunku. I właśnie widząc to pan z busa... nieważne, niepotrzebnie sie chyba tłumacze. Kajka, nie bądź na mnie zła. Całuski z Bieszczad dla wszystkich
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)