Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Moderatorzy poszli się je je je...

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Witaj Piotrze!

Kurna - kiedy olałem?
    Sorki, że tak publicznie, ale termin zostawiłem do Twojej dyspozycji. Maila nie otrzymałem, ale może może i był, lecz otrzymuję codziennie po 30 mejli z wirusem, które są automatycznie odrzucane.

Co do przedszkolaków - Piter!!! te z osiedla biją mnie na głowę w tym słownictwie. Jam ubogi wobec nich. O tych starszych nie wspomnę.

Pozdrawiam
    i być może do zobaczenia

Kaja
    Guest

Domyślnie

Rozumiem, że mojego pytania jakby nie było?

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał
    Kurna - kiedy olałem?
    W te pędy biegnę słać ci odpowiedniego maila wraz z nagłówkami, co go sobie na pamiątkę zostawiłem. Ale koniec bo to OT.
    Cytat Zamieszczone przez Michał
    Co do przedszkolaków - Piter!!! te z osiedla biją mnie na głowę w tym słownictwie. Jam ubogi wobec nich. O tych starszych nie wspomnę.
    Warto chronić chociaż tę mniejszość, która jeszcze się stopnia "perfect" w "łacińskim" nie dochrapała.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaja
    Stara wersja forum miała ten jedyny plus, że pozwalała na "wątkowanie" wypowiedzi, ktore byly widoczne w formie drzewka i było jasne: kto, co i komu. Tutaj tego nie ma, jest za to wiele innych zalet. Jeśli mogę coś zasugerować: postaraj się cytować fragment wypowiedzi przedpiszcy, który komentujesz (do którego się odnosisz). Będzie klarowniej i wszystkim (chyba) łatwiej, a przede wszystmim bedzie wiadomo do kogo jest skierowane pytanie/odpowiedź/refleksja.
    Piotr

Kaja
    Guest

Domyślnie

No jak to?? No a o czym jest cały ten wątek? Przecież chyba musiałabym zacytować go w całości! Moja odpowiedź była tylko konsekwencją wszystkich poprzednich, z resztą pytanie tez było jasne i miało konkretnego adresata: Michała. (który z resztą nie raczył mi odpowiedziec...) Chyba nie czaję o co chodzi, przecież cały ten szum był własnie z powodu, o którym napisałam w moim poście...Entering the matrix czy co...?

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Witam serdecznie

Było i jest, lecz nie bardzo chcę "ciągnąć" ten wątek.
    Masz rację - odpowiedzi w Twoim wątku także "przyczyniły" się do mego wystąpienia.

Pozdrawiam

Na forum od
    09.2002

Domyślnie

No jak to?? No a o czym jest cały ten wątek? Przecież chyba musiałabym zacytować go w całości!
    Traktuj mój post jako neutralną sugestię. Nie dotyczy on wyłącznie tego wątku, tylko całego forum. Nie masz również obowiązku się do tego stosować - Twoja sprawa, dlatego nie rozumiem skąd ta irytacja. Tutaj naprawdę można normalnie rozmawiać, bez konieczności napadania na siebie ;-)
    przecież cały ten szum był własnie z powodu, o którym napisałam w moim poście
    Nie wydaje mi się, choć to co prawda możliwe.
    Piotr

Kaja
    Guest

Domyślnie

Piotrze, za Twoją sugestię dziękuję oczywiście. To nie irytacja, choć tak brzmi, tylko niebotyczne zdumienie, bo przeciez cały ten wątek był o jednym i tym samym. A kiedy ja (a jednak sprawczyni zamieszania, sam zobacz, Michał to przyznaje) w końcu odpowiadam na jego zarzuty (to chyba baaaardzo eufemistyczny eufemizm w tym przypadku), nagle...dyskusja zmienia tor! Nagle...tematu nie było. Dlatego dziwię się, że piszesz że tu można ze sobą normalnie rozmawiać bez konieczności napadania na siebie. A cóż innego było to co zrobił Michał? To jak to jest? Napadać można ale bronić się to juz nie? Czy może dla nowych forumowiczów istnieje jakiś okres "próbny", coś jak: "my tu starzy znajomi, a tu jakas nowa, co ona w ogóle chce. no, zobaczymy czy sie utrzyma..."? Z resztą własnie podobnych w wymowie było wiele odpowiedzi na tego mojego nieszczęsnego posta o wejście na Opołonek. Chyba zostałam odebrana jak totalnie zielona, jak to było? "ciekawska" turystka, która nie wie gdzie lezie i w ogóle po co. Stąd juz chyba niedaleko do "stonki", o której tutaj jakoś dziwnie dużo piszecie i to przy okazji różnych wątków. Hm...jakos mi tak niewyraźnie...

Domyślnie

Cześć Kaju!
    Podobnie jak ja wcześniej przypadkowo wywołałaś burzę w szklance wody. Nie przejmuj się co Oni mówią do siebie tylko przecedź ich słowa aby uzyskać treść :)
    To są takie przekomarzania bo Michał pewnie się stęsknłi za Bieszczadami i to forum pozwala mu choćby myślami przenieść się tam. Ja byłam w Bieszczadach do 3 maja i znów chciałabym tam wrócić choćby zaraz. Niestety obowiązki nie pozwalają. Może ktoś z Was napisze swoje ostatnie wspomnienia i pokaże jakieś zdjęcia z majowego pobytu w Bieszczadach, choćby jak to z Jasła zamieszczone przez Irka, może to Michałowi poprawi humor :)
    Jak to było niedawno a wspomnienie zostaje w pamięci. Jednak te góry coś w sobie mają. Tam sie nie przyjeżdża tam sie powraca.....

pozdrawiam wszystkich miłośników Bieszczad

AngelaB

Na forum od
    09.2002

Domyślnie

A kiedy ja (a jednak sprawczyni zamieszania, sam zobacz, Michał to przyznaje)
    Tak, ale to jak napisał tylko jeden z powodów, wątków które go nazwijmy to sprowokowały :)
    Napadać można ale bronić się to juz nie?
    Bronić to nawe nie tylko można, ale i trzeba.
    Czy może dla nowych forumowiczów istnieje jakiś okres "próbny", coś jak: "my tu starzy znajomi, a tu jakas nowa, co ona w ogóle chce. no, zobaczymy czy sie utrzyma..."?
    Nic mi o tym nie wiadomo, takie cuś obowiązuje jedynie na niektorych grupach news i jest traktowane normalnie.
    Chyba zostałam odebrana jak totalnie zielona, jak to było?
    Nie wiem, nie brałem udziału w tamtej dyskusji, a pisząc o turystach którzy łażą tam gdzie ich nikt nie prosił - mialem na myśli raczej ogół, zjawisko,a nie konkretną osobę.
    Stąd juz chyba niedaleko do "stonki", o której tutaj jakoś dziwnie dużo piszecie i to przy okazji różnych wątków.
    Nie "piszecie" bo ja nie pisze. Wielokrotnie pisałem już, że nie uznaję pojęcia "stonka" i nie jestem jedynym błędnym rycerzem w tym temacie na tym forum. Dla mnie problem stonki nie istnieje,a praktyce niestety "stonką" określa się wszystko co się rusza i nie jest z "nami" - "definicje" stonki które tu padały sa jedynie pobożnymi życzeniami (nawet nie wiadomo czy szczerymi). W paraktyce stonką jest niestety rodzinka na szlaku, człowiek w bialych adidasach, itp, itd - tak wynika z moich obserwacji, ale oczywiściie to tylko moje zdanie.
    Hm...jakos mi tak niewyraźnie...
    Głowa do góry i trzymaj się wesołego wiatru :)
    Piotr

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)