Tak, ale to jak napisał tylko jeden z powodów, wątków które go nazwijmy to sprowokowały :)Zamieszczone przez Kaja
Bronić to nawe nie tylko można, ale i trzeba.Zamieszczone przez Kaja
Nic mi o tym nie wiadomo, takie cuś obowiązuje jedynie na niektorych grupach news i jest traktowane normalnie.Zamieszczone przez Kaja
Nie wiem, nie brałem udziału w tamtej dyskusji, a pisząc o turystach którzy łażą tam gdzie ich nikt nie prosił - mialem na myśli raczej ogół, zjawisko,a nie konkretną osobę.Zamieszczone przez Kaja
Nie "piszecie" bo ja nie pisze. Wielokrotnie pisałem już, że nie uznaję pojęcia "stonka" i nie jestem jedynym błędnym rycerzem w tym temacie na tym forum. Dla mnie problem stonki nie istnieje,a praktyce niestety "stonką" określa się wszystko co się rusza i nie jest z "nami" - "definicje" stonki które tu padały sa jedynie pobożnymi życzeniami (nawet nie wiadomo czy szczerymi). W paraktyce stonką jest niestety rodzinka na szlaku, człowiek w bialych adidasach, itp, itd - tak wynika z moich obserwacji, ale oczywiściie to tylko moje zdanie.Zamieszczone przez Kaja
Głowa do góry i trzymaj się wesołego wiatru :)Zamieszczone przez Kaja

Odpowiedz z cytatem