Cytat Zamieszczone przez Kaja
A kiedy ja (a jednak sprawczyni zamieszania, sam zobacz, Michał to przyznaje)
Tak, ale to jak napisał tylko jeden z powodów, wątków które go nazwijmy to sprowokowały :)
Napadać można ale bronić się to juz nie?
Bronić to nawe nie tylko można, ale i trzeba.
Czy może dla nowych forumowiczów istnieje jakiś okres "próbny", coś jak: "my tu starzy znajomi, a tu jakas nowa, co ona w ogóle chce. no, zobaczymy czy sie utrzyma..."?
Nic mi o tym nie wiadomo, takie cuś obowiązuje jedynie na niektorych grupach news i jest traktowane normalnie.
Chyba zostałam odebrana jak totalnie zielona, jak to było?
Nie wiem, nie brałem udziału w tamtej dyskusji, a pisząc o turystach którzy łażą tam gdzie ich nikt nie prosił - mialem na myśli raczej ogół, zjawisko,a nie konkretną osobę.
Stąd juz chyba niedaleko do "stonki", o której tutaj jakoś dziwnie dużo piszecie i to przy okazji różnych wątków.
Nie "piszecie" bo ja nie pisze. Wielokrotnie pisałem już, że nie uznaję pojęcia "stonka" i nie jestem jedynym błędnym rycerzem w tym temacie na tym forum. Dla mnie problem stonki nie istnieje,a praktyce niestety "stonką" określa się wszystko co się rusza i nie jest z "nami" - "definicje" stonki które tu padały sa jedynie pobożnymi życzeniami (nawet nie wiadomo czy szczerymi). W paraktyce stonką jest niestety rodzinka na szlaku, człowiek w bialych adidasach, itp, itd - tak wynika z moich obserwacji, ale oczywiściie to tylko moje zdanie.
Hm...jakos mi tak niewyraźnie...
Głowa do góry i trzymaj się wesołego wiatru :)