Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Własne miejsce pod namiot cd.

biesu
    Guest

Domyślnie Własne miejsce pod namiot cd.

Pisałem kiedyś o próbie kupienia działki w biesach i o niepowodzeniu z tym związanym.
    Tak więc stało się.... jestem posiadaczem mojego kawałka raju. Teraz tylko jakaś stara chyża i mogę wynosić się z tego łez padołu, choć na razie pewnie tylko sezonowo to może kiedyś uda się na stałe. Pozdrawiam wszystkich nara.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

ooooo gratulejszyn!!! Kupiłeś prywatnie czy Agencji własności rolenj z przetargu? Jesli można wiedziec gdzie? Za ile nie bede pytał bo nie ładnie :)
    Pozdrawiam
    PYTON
    PS. Ja miałem kilka ofert ale za duże powierzchnie - miedzy innymi 1ha za 50000PLN , koło Cisnej. Jakbym zebrał kilku chętnych (np 5) to by dało rade to ugryźć...może ktoś chetny?

biesu
    Guest

Domyślnie

Słuchaj,
    50000 za 1ha w tym rejonie (o ile to nie 1 ha na pionowym urwisku) to całkiem niewielkie pieniądze. Ja kupiłem przez agencję i trochę dalej od tego centrum sexu i biznesu, właściwie jest to pogranicze biesów i Beskidu niskiego, a dokładniej okolice Komańczy. Urocza nie zamieszkana dolinka, potok opływający działkę z jednej strony i stary las jodłowy z drugiej, w potoku pstrąg i raki, trochę powyżej otwiera się widok z jednej na biesy z drugiej na beskid i czego więcej człek może chcieć...? no może jeszcze małą destylarkę...[/quote]

Bieszczadnik Awatar Wizmo
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biesu
    Słuchaj,
    50000 za 1ha w tym rejonie (o ile to nie 1 ha na pionowym urwisku) to całkiem niewielkie pieniądze. Ja kupiłem przez agencję i trochę dalej od tego centrum sexu i biznesu, właściwie jest to pogranicze biesów i Beskidu niskiego, a dokładniej okolice Komańczy. Urocza nie zamieszkana dolinka, potok opływający działkę z jednej strony i stary las jodłowy z drugiej, w potoku pstrąg i raki, trochę powyżej otwiera się widok z jednej na biesy z drugiej na beskid i czego więcej człek może chcieć...? no może jeszcze małą destylarkę...
    [/quote]

Gratuluję!
    Natomiast mam nadzieję że nie zeszpecisz okolicy dwumetrowym betonowym murem zwieńczonym drutem kolczastym.

biesu
    Guest

Domyślnie

Gratuluję!
    Natomiast mam nadzieję że nie zeszpecisz okolicy dwumetrowym betonowym murem zwieńczonym drutem kolczastym.
    Bez żartów,
    Po prostu pełen wypas – dyle z olszaka i plecionka z łoziny- jednym słowem powrót do korzeni...

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

Prenumeruję przetargi, teren znam, nie będziesz pewny dnia ani godziny. Małe reanimacyjne pół litry zawsze ze mną. :D
    Długi

biesu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez długi
    Prenumeruję przetargi, teren znam, nie będziesz pewny dnia ani godziny. Małe reanimacyjne pół litry zawsze ze mną. :D
    Długi
    Podejmę rękawice,
    Wybieraj – może być czysty lub kolorowy byle nie sklepowy (bo po takim to panocku łokrutnie łeb boli).
    A tak poza tym to czy ktoś nie widział jakiejś opuszczonej względnie całej chyży?

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

No to niezle, ta działka co ja znalazłem to w Żubraczem, teren lekko nachylony na N, linia energetyczne przrz dzialke. Tylko dojazd przez bród - ale to da rade. Niestety nie dysponuje taka kasą wiec szukam wspólników tak kolo 5 bo wyjdzie po 10000 za 20 arów. A ta działka to w Smolniku czy w Szczawnem? (podejrzewam że szczawne z Twojego opisu....). No to miłego pbywania. Ja miałem już kupować z przetargu działke w smolniku w widełkach Osławy i torowiska kolejki ale nie udało sie....
    Pozdrawiam
    PYTON

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biesu
    A tak poza tym to czy ktoś nie widział jakiejś opuszczonej względnie całej chyży?
    Widzialem w Szczawnym, nawet chciałem kupić razem z dzialką, ale sąsiedztwo mi nie pasowało. Chałupa nędzna,ale jakby ją odremontować to w sam raz - i tania była (bo na stoku i z widokiem na Beskid Niski, a Bieszczady po drugiej stronie drogi - trzeba sie wgramolić na szosę co by sobie na nie popatrzeć ), sądzę że jesli to aktulane to gość puściłby ją bez dzialki bo na co mu to i tak sie sama zawali jak nikt tego nie weźmie.
    Pochwal się coś bliżej gdzie to jest: Szczawne, Rzepedź, Dołzyca - a może Wisłok Wlk? - tam w tym kwartale były (są) przetargi.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

biesu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyton
    ...Ja miałem już kupować z przetargu działke w smolniku w widełkach Osławy i torowiska kolejki ale nie udało sie....
    Bomba tereny, a ta Osława i w ogóle... Kiedyś miałem namiar na działeczkę w tamtym rejonie 5,5 ha za 5400 normalnie cudo, położenie w widłach potoku Krywego i Osławy ze źródełkiem pośrodku dojazd tylko korytem rzeki. Było minęło brakło kasy...

Cytat Zamieszczone przez piotr
    ...Pochwal się coś bliżej gdzie to jest: Szczawne, Rzepedź, Dołzyca - a może Wisłok Wlk? - tam w tym kwartale były (są) przetargi....
    Blisko – Dawny Jawornik (nie mylić z Miklaszkami)
    Tak w ogóle to zostało tam 245 ha ziemi z przeznaczeniem pod działalność rekreacyjno - uzdrowiskową i tak sobie myślę- z krzyknąć sporą grupę straconych dla społeczeństwa łazików, wykupić to i założyć własny rezerwat bieszczozaurów. Moglibyśmy rozbijać się na dziko, łazić na skróty i niczym się nie przejmować!!! Czysta anarchia (dla niektórych...)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)